İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Çapa'da, darp edilen personel görme yetisini kaybedebilir

Çapa Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Asistan Doktor Arzu Karakiraz, darp edilen personel için, "İkinci bir ameliyat gerekebilir. Personel görme yetisini kaybedebilir" dedi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2020 17:50, Son Güncelleme : 25 Eylül 2020 18:04
Çapa'da, darp edilen personel görme yetisini kaybedebilir

Çapa Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Asistan Doktor Arzu Karakiraz, darp edilen personel için, "İkinci bir ameliyat gerekebilir. Personel görme yetisini kaybedebilir" dedi.

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde, hastane personeli maske takma konusunda uyardığı hasta yakını tarafından darp edilmişti. Gözünden yaralanan ve acil ameliyata alınan personelin ilk ameliyatı tamamlandı.

"İkinci bir ameliyat gerekebilir ve görme yetisini kaybedebilir"

Ameliyatın ardından açıklamalarda bulunan Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Asistan Doktor Arzu Karakiraz, "Personelimiz dahiliye binasında hasta yakınını maske takması konusunda uyarıyor. 3-4 uyarıdan sonra güvenlik görevlisi müdahale ediyor. Ondan sonra maskesini takıp tedavi olduktan sonra personelimizin gözüne yumruk atıyor. Hastaya 20 sene önce kornea nakli yapılmış. Biz hastayı aldığımızda kornea dokusu ile nakil yapılan doku arasında bir yırtık söz konusuydu. Gerekli tedavileri yaptık. Ancak ikinci bir ameliyat gerekebilir ve görme yetisini kaybedebilir. Böyle durumlarda sözlü şiddete daha çok maruz kalıyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber