Uyarılar art arda geldi... Bir uyarı da İzmir'e

İzmir ve Ankara için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulunuldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Ekim 2020 18:07, Son Güncelleme : 08 Ekim 2020 20:29

İZMİR

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, akşam 21.00 saatlerine kadar etkili olması beklenen kuvvetli yağışa karşı uyarıda bulundu.

İzmir'de öğle saatlerinde başlayan yağmur, yerini gök gürültülü sağanak yağışa bıraktı. Bazı bölgelerde dolu yağışı görülürken, bazı ilçelerde yollar adeta göle döndü. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre, bugün akşam saatlerine kadar İzmir merkez batısında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu, hortum riski, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

ANKARA

Ankara Valiliği, kentin batısında gök gürültülü sağanak ile il genelinde kuvvetli rüzgar ve fırtına görülebileceğinden vatandaşları uyardı.

Valilikten yapılan açıklamada, yarın sabah saatlerinden itibaren Ankara'nın batı ilçelerinde kuvvetli sağanak ve il genelinde kuvvetli rüzgar ile fırtına görülebileceği belirtildi.

Açıklamada, oluşabilecek ani sel, su baskını ile çatı uçması gibi risklere karşı vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber