Borcundan dolayı belediye başkanının masası haczedildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2007 13:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale'ye bağlı Balışeyh ilçesi AK Partili Belediye Başkanı Cehti Pehlivanlı'nın makam masasına, borcundan dolayı haciz geldi.

Haciz memurlarıyla giden avukatlar, Başkan Pehlivanlı'nın masası ve üzerindeki bilgisayarı da haczettiler. Haczedilen makam masası ve bilgisayar yed-i emin'e teslim edildi. Makam masasının haciz edilmesi ilçede tepkiye yolaçtı.

Başkanın makam masasının haczedildiğini öğrenen Balışeyhliler, ilk defa belediyeye bu şekilde haciz geldiğini ifade ederek, üzüntülerini dile getirdiler. Belediyelerde bu olayların normal olduğunu söyleyen Balışeyh Belediye Başkanı Cehti Pehlivanlı, haczin belediyede emekli olan bir vatandaş tarafından verildiğini söyledi.

Belediye'nin aylık 11 milyar geliri olduğunu açıklayan Belediye Başkanı Pehlivanlı, "Haydar Pınar 1.5 yıl önce belediyeden emekli oldu. Emekli olduktan sonra 65 bin YTL emekli ikramiyesi vermek istedik. Hakkının 70 bin YTL olduğunu söyleyerek teklifimizi geri çevirdi. Biz de bunu kabul etmedik. Ardından bizi mahkemeye verdi" şeklinde konuştu. Makam masasının eski olduğunu belirten Pehlivanlı, masanın yaklaşık 10 senelik olduğunu beyan etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber