Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı'na, Mehmet Koç'un atanması bekleniyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2007 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mehmet Akif Ulusoy'un Gelir İdaresi Başkanlığına atanmasıyla boşalan Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığına, İstanbul vergi Dairesi Başkanı Mehmet Koç'un atanması bekleniyor.

Bu arada Adana Vergi Dairesi Başkanlığı görevine, Muğla Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy getiriliyor.

Aksoy, AA muhabirine, 2 Ağustos 2005 tarihinden bu yana Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatırken, "Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı görevimden, Adana Vergi Dairesi Başkanlık görevime atanmam nedeniyle ayrılıyorum" dedi.

5345 sayılı yasa ile oluşturulan ve Türkiye Cumhuriyeti için çok önemli bir teşkilatın kuruluşunda ve bu teşkilatta görev yapmaktan duyduğu mutluluğu vatandaşlarla ve paylaşmak istediğini ifade eden Aksoy, "Özellikle kayıt dışı ekonomi ve haksız rekabetin önlenmesi konusunda desteklerini esirgemeyen, mükellef odaklı vermeye çalıştığımız hizmetlerin en üst seviyede gerçekleştirilmesini sağlayan tüm kamu kurum ve özel kuruluşların temsilcilerine, sivil toplum örgütlerimizin kıymetli başkan ve üyelerine, kıymetli çalışma arkadaşlarıma, yazılı ve görsel basınımıza teşekkür ediyorum. Zamanın çok sınırlı olması nedeniyle veda ziyaretlerimi tamamlayamadığım için üzgünüm. Bu duygularla sizlere veda ederken, sevgilerimi ve şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

-DİĞER ATAMALAR-

Bu arada Maliye Bakanlığının yürüttüğü yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında, İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığına İstanbul Defterdarı Şükrü Dilaver, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı görevine ise aynı kentte görevli Maliye Başmüfettişi İbrahim Saydam'ın atanması bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber