Muğla'da kavgaya karışan 42 üniversiteli tutuksuz yargılanacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Kasım 2007 19:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla'da 2 üniversite öğrencisini darbettikleri ve güvenlik güçlerine mukavemet gösterdikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 42 üniversite öğrencisi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Muğla Üniversitesi İktisat Fakültesi öğrencileri A.D. ile Ş.Ö'nün 3 gün önce Recai Güreli Caddesi'nde demir sopalarla darbedilmesi olayına karıştıkları, savcının talimatıyla arama yapmak isteyen güvenlik güçlerine mukavemet gösterdikleri, 1 polis otomobilinin camını kırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 6'sı kız 42 öğrenci, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Muğla Üniversitesinde eğitim gören 2 öğrencinin, 3 gün önce karşıt görüşte oldukları belirtilen bir grubun demir sopalı saldırısında yaralanmasının ardından polis, Marmaris Bulvarı'ndaki bir iş hanında 6'sı kız 42 öğrenciyi gözaltına almıştı.

Polise mukavemet gösteren öğrenciler ile polis arasında çıkan arbedede bir polis otomobilinin camları kırılmış, bazı polisler ve öğrenciler hafif yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber