Vatandaşı tekme ile öldürdüğü iddia edilen polis memuru tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2007 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Feyzullah Ete'nin ölümüne neden olduğu öne sürülen polis tutuklandı

Avcılar'da, arkadaşıyla parkta otururken kimlik sorduğu için aralarında arbede yaşanan Feyzullah Ete'nin ölümüne neden olduğu öne sürülen polis memuru tutuklandı.

Savcı tarafından ifadesi alınan polis memuru Ali M. daha sonra "Kasten yaralama sonucu ölüme sebebiyet vermek" suçundan tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemece yeniden ifadesi alınan polis memuru, tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konuldu. Ali M'nin, ilçe Asayiş Büro Amirliğinde görev yaptığı ve 12 yıllık polis olduğu öğrenildi.

Ölen Feyzullah Ete'nin vücudunda yapılan incelemede, göğsünün alt kısmında küçük bir morluğa rastlandığı, ancak kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonrası anlaşılacağı belirtildi.


'Polis tekmesiyle öldü' iddiasına soruşturma

Emniyet Genel Müdürlüğü, "polisin tekmeyle vurduğu kişinin öldüğü" yönündeki iddiaları araştırmak üzere iki müfettiş görevlendirdi.

Avcılar'daki bir parkta alkol alan iki kişinin polis tarafından uyarıldığı, daha sonra, bunlardan birinin "polisin tekmeyle vurması sonucunda öldüğü" yönündeki iddialarını araştırmak üzere iki polis müfettişi İstanbul'a gönderildi.

Müfettişlerin konuyla ilgili soruşturmayı tamamladıktan sonra hazırlayacakları raporu Emniyet Genel Müdürlüğü'ne sunacakları öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber