Uçak kazasında ölen polis, kazanın olduğu gün evlenecekmiş

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2007 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Isparta'nın Keçiborlu ilçesi yakınlarında düşen uçakta anne ve babasıyla birlikte ölen polis memuru İsa Çobankaya'nın, kazanın olduğu gün evleneceği ortaya çıktı.

30 Kasımda düşen Atlasjet uçağında annesi Saniye, babası Yaşar Çobankaya ile ölen İsa Çobankaya, Isparta'nın Senirkent ilçesine bağlı Büyükkabaca köyünde, kazanın olduğu gün başlayıp, 2 Aralık Pazar gününe kadar sürecek düğünle, teyzesinin kızı Gülsüm Özen ile evlenecekti.

İsa Çobankaya'nın 4 ay önce polis memuru olarak İstanbul'da göreve başladığı, henüz asaleti tasdik olmadığı için de düğün izni ve yıllık izin alamadığı; bu nedenle 1 haftalık doktor raporu alarak, düğün için köyüne gitmek üzere uçağı bindiği öğrenildi.

Saniye ve Yaşar Çobankaya'nın da oğullarının evlendikten sonra oturacağı evi tutmak, yerleştirmek ve hazırlık yapmak üzere gittikleri İstanbul'dan döndükleri belirtildi.

Yaklaşık 1 yıl önce nişanlanan İsa ile Gülsüm, cuma günü başlayıp pazar günü sona erecek köy düğünüyle dünya evine girmeyi; düğünden sonra İstanbul'a gitmeyi planlamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber