'Polisi çağırın' diyen çocuğu öldürdüler

Kan donduran olay İstanbul Bayrampaşa'da yaşandı. Çıkan silahlı kavgada etrafa rastgele ateş açan saldırganlar için "Polisi arayalım" diyen 12 yaşındaki Sinan Üstünalp, saldırganlar tarafından vurularak öldürüldü. Zanlılardan M.T. de saklandığı Malatya'daki akrabalarının evinde yakalandı.

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 26 Mart 2021 10:24, Son Güncelleme : 26 Mart 2021 10:25
'Polisi çağırın' diyen çocuğu öldürdüler

İstanbul Bayrampaşa'da 1 Şubat gecesi husumetli iki aile arasında çıkan kavgada ateşlenen silahla ölen Sinan Üstünalp (12) cinayetinde ikinci şüpheli Malatya'da yakalandı. Olay, iddialara göre şöyle yaşandı: Caddeden geçen Oktay C., kadınlara küfredince, darp edildi. Bölgeden ayrılan Oktay C., ilerleyen saatlerde arkadaşlarıyla birlikte tekrar geldi. Saldırganlar, araç içinden bir anda kurşun yağdırmaya başladı. 12 yaşındaki Sinan Üstünalp kaldırıldığı hastanede ölürken, iki amcası Aziz ve Ali de yaralandı. Kaçan saldırganlardan Oktay C. kısa sürede yakalanırken, M.T. ise kayıplara karıştı.

SİNAN, "POLİSİ ARAYALIM" DİYE BAĞIRMIŞ

Olayda yaralanan Aziz Üstünalp. "Sinan, 'Polisi arayalım, bunlar bizi öldürecek' diye bağırmış. Bu sırada onu hedef alarak ateş etmişler" dedi. Zanlılardan M.T. de saklandığı Malatya'daki akrabalarının evinde yakalandı.

Yunus Emre Kavak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber