Öğretmenevi'nde çıkan yangın korkuttu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2007 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde öğretmenevinde çıkan yangın korkuttu.

İlk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın aşağı katlara sıçramadan kontrol altına alındı. Can kaybının olmadığı yangında 50 bin YTL tutarında maddi zararın meydana geldiği bildirildi.

Öğretmenevi Müdürü Hilmi Yıldız yangının büyümesinin önlenmesinde yangında uyulması gereken tüm kurullara dikkat edilmesinin önemli bir etken olduğunu kaydetti.

Yıldız, yangının ilk çıktığı anda öğretmenevinde bulunan personelin yangın tüpleri ile olaya müdahale ettiğini ve ilk tedbir olarak itfaiyenin arandığını elektrik şartelinin indirildiğini ve kalorifer kazanının söndürüldüğünü ifade etti.

İlk belirlemelere göre tahmini 30 ile 50 bin YTL arasında bir maddi hasar tahmin ettiklerini belirten Yıldız, yangının kesin nedeni için ise araştırmaların devam ettiğini kaydetti.

Yıldız, can kaybı ve yaralanmanın olmamasının kendilerini sevindirdiğini Tedaş, Orman işletmesi ve Düziçi Belediyesi itfaiye ekiplerinin mücadelesi ile yangının alt katlara ulaşmadan kontrol altına alınmasının sevindirici olduğunu belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber