Emniyet müdürünün şoförünün aracının da bulunduğu 5 araç daha kundaklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2007 21:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da son zamanlarda yaşanan araç kundaklama olaylarına bir yenisi daha eklendi. Üsküdar'da aralarında Beşiktaş İlçe Emniyet müdürünün şoförünün aracının da bulunduğu 5 araç kundaklandı.

Üsküdar'da park halinde 5 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı. Örnek Mahallesi İmar İskan Blokları'nda park halinde bulunan lüks bir otomobille Beşiktaş İlçe Emniyet müdürünün şoförünün aracının da bulunduğu 5 araç, benzin dökülerek yakıldı.

Polis lojmanlarının da bulunduğu bölgede meydana gelen olayın ardından kundakçılar olay yerinden kaçarken, arkalarında araçları yakarken kullandıkları benzin bidonu ve bezleri bıraktı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olay yeri inceleme ekibi de yakılan araçlar üzerinde araştırma yaptı.

Araçları itfaiye gelmeden kendi imkanlarıyla söndüren mahalle sakinleri ise, son zamanlarda artan kundaklama olaylarından dolayı rahatsızlık duyduklarını dile getirerek, "Vatandaş 3 kuruşunu biriktirerek araba satın alıyor. Bu terör örgütünün işi. Yazık" dedi.

Polis, kaçan kundakçıları yakalamak için çevrede geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber