Vali Yardımcısı, buza basınca hastahânelik oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2007 20:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yolcu trenine yetişmek için koşan Kocaeli Vali Yardımcısı Zeki Kaya, buza basınca hastahânelik oldu.

Alınan bilgiye göre olay, İstanbul Tuzla'da meydana geldi. Kocaeli Vali Yardımcılığı görevini yürüten Zeki Kaya, sabah saatlerinde evinden çıktı. Yolcu trenine binmek için acele eden Kaya, bir süre koştuktan sonra buza basınca yere düştü. Kaya, yaralı halde istasyona giderek Adapazarı Haydarpaşa yolcu trenine bindi. Trenle 42 Evler istasyonuna gelen Kaya, burada kendisini bekleyen bir araca bindikten sonra Yahya Kaptan mevkiine geldi. Şoförü tarafından karşılanan Kaya, ağzından ve burnundan kan gelmesi

üzerine Kocaeli Devlet Hastahânesi'ne kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Kaya'nın tetkikleri yapılarak tomografisi çekildi. Tedkiklerde; Kaya'nın sağ göz altında bulunan elmacık kemiğinde çatlak tespit edilirken, gözlerinde morarma olduğu bildirildi. Kaya'nın tedavisi devam ederken, birkaç gün daha hastanede kalacağı öğrenildi.

Olayla ilgili açıklamada bulunan Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, Vali Yardımcısı Kaya'nın İstanbul'un Pendik ilçesinde oturduğunu, evden görevine gelirken buza basarak kayıp düştüğünü, ağzından ve burnundan kan gelmesi üzerine şoförü tarafından hastaneye kaldırıldığını söyledi. Vali Yardımcısı Zeki Kaya'nın tedavii sürerken, polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber