Kazada ölen öğrenci yoklamaya yok yazıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2007 11:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muş Şehit İzzettin Polat İlköğretim Okulu öğrencilerinden Vatan Sönmez'in, okul çıkışında bir traktörün altında kalarak hayatını yitirmesi sevenlerini yasa boğdu.

6. sınıf öğrencisi Vatan Sönmez'in sınıf arkadaşları, vefat eden öğrencinin oturduğu sırayı boş bırakarak, resim ve çiçeklerle donattı.

Öğrencilerin yanı sıra, okuldaki öğretmenlerin de çok üzgün oldukları ve ağladıkları görüldü. Vatan Sönmez'in Türkçe dersinde, defterine işlediği konunun sonuna "son" yazması ise dikkat çekti.

Vatan Sönmez'in sınıf arkadaşları, "Çok üzgünüz. Bir arkadaşımızı kaybettik. Üzüntümüzden kendimizi dersimize veremiyoruz. İçimizden sürekli ağlamak geliyor. Vefat eden arkadaşımızın oturduğu sırayı boş bıraktık. Sırasını kendi resmi ve çiçeklerle donattık. Arkadaşımızın yazmış olduğu son dersteki notu ise bizleri oldukça şaşırttı. Vatan, sanki öleceğini biliyordu. Bu olay da bizi çok duygulandırdı." dedi.

Sönmez'in sınıf öğretmeni ise "Vatan, sınıfımızın başarılı öğrencileri arasındaydı. Bizim evladımız gibiydi. Zaten Vatan'ın babası da okulumuzda kantini işletiyordu. Bu sabah yoklamada Vatan'ı yok yazdık. Bizler çok üzgünüz. Öğrencilerim de çok üzgün." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber