Meclis mi 'Marko Paşa' mı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 01 Ocak 2008 10:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meclis Dilekçe Komisyonu'na yüzlerce başvuru yapılıyor. İhbar, şikáyet ve çeşitli yasa önerileri yapanların yanı sıra "Burası Marko Paşa mı" dedirten istekler de var.

İşte birkaç örnek:

İzmir'den A. Ş., kızına tecavüz edildiğini belirterek, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Aydın'dan Ercan Bingöl, cezaevinde bulunduğunu belirterek zor durumda olan eşi ve çocuklarına yardım yapılması talebinde bulundu.

İstanbul Fatih'ten Y. D., resmi nikáhlı eşine zorla fuhuş yaptırıldığından şikáyet etti.

Antalya'dan Adem Deveci, okul bahçesinden silah zoruyla kaçırılan kızından 2 aydır haber alınamadığını söyleyip, kaçıranların bulunmasını talep etti.

Iğdır Suveren Köyü'nden Hamit Yatman, su yüzünden çıkan kavgada bir kişinin vurulduğunu, gece 7 evin ateşe verilerek yakıldığını ve insanların sokakta kaldığını belirterek, yardım edilmesini istedi.

Edirne'den Şinasi Tekinel, sokak kuşlarına yem verdiğini, ancak asılsız iddialarla kuşlara yem vermesinin yasaklandığını belirtiyor ve kuşların aç bırakılıp mağdur edildiklerinden şikáyet etti.

Ankara'dan Osman Önen bir kaçak elektrik ihbarı yaptığını, ancak bunun için kendisine ihbar tazminatı ödenmediğinden yakındı.

Kahramanmaraş Elbistan E Tipi Cezaevi'nden Mustafa Ekici, 66 yaşında cinayetten hapse girdiğini belirterek, ilk defa hapse girenlere af istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber