2 yayaya vurdu, polis tarafından vuruldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ocak 2008 22:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Alanya'da motosikleti ile 2 yayaya çarparak kaçan sürücü, polisten kaçmak istedi. Sürücü dur ihtarına uymayınca polisin silahından çıkan uyarı kurşunları ile ayağından vuruldu.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde psikolojik sorunları nedeniyle tedavi görmekte olan 23 yaşındaki Hasan Taşdemir, 07 NT 894 plakalı motosikleti ile Şekerhane Mahallesi Ufuk Koleji kavşağında önce 7 yaşındaki Gökçen Nur Uyan adlı kız çocuğuna daha sonrada Ali Şen'e (66), çarparak kaçmaya başladı. Yaralı yayalar Alanya Devlet hastanesi'ne kaldırılırken, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Plakayı yapılan ihbarla alan Trafik ekipleri Hasan Taşdemir'i yolda görünce dur ikazında bulundular. Hasan Taşdemir'in dur ikazına uymaması üzerine Polis önce havaya ateş açtı. Sürücünün tüm ikazlara uymaması üzerine Taşdemir'e ateş açıldı. Taşdemir merminin sağ bacağından sıyırması sonrasında yaralandı ve motosikletten düştü. Yaralı sürücü ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülürek tedavi altına alındı. Alanın bilgiye göre sürücünün hafif yaralandığı ve diğer yayaların da kazayı hafif sıyrıklarla atlattıkları, durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber