Halkbank'tan bir ilk: Kredi İşsizlik Sigortası

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ocak 2008 17:17, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Halk Bankası, yeni ürünü "Kredi İşsizlik Sigortası" ile müşterilerinin işsiz kalmaları halinde bir yıllık süreyle, aylık kredi taksitlerinin geri ödemesini teminat altına alıyor.

Halk Bankası yeni ürünü ile Türkiye'de ilk defa bireysel kredi müşterilerine, "Bireysel Krediler İşsizlik Sigortası" sunuyor. Halkbank bu ürünle, 18-65 yaş arası tüm kredi müşterilerinin istem dışı olarak işsiz kalması, kaza sonucu yaşamını kaybetmesi, kaza sonucu sürekli sakat kalmaları durumunda, kredi borçlarını güvence altına alıyor. 10 Ocak 2008'den itibaren sunulmaya başlanan Kredi İşsizlik Sigortası'ndan, SSK'ya bağlı olarak çalışan ve Halkbank'tan konut, taşıt ve tüketici kredilerini kullanan tüm müşteriler yararlanabiliyor.

Halk Bankası'nın iştiraki olan Birlik Sigorta A.Ş. işbirliği ile geliştirilen bu yeni ürünü tercih eden müşterilere ayrıca Ferdi Kaza Sigortası da hediye ediliyor. Primleri her bütçeye uyacak kadar uygun olan bu ürün için, 400 YTL' lik aylık kredi taksitleri için yıllık prim ise 25 YTL.

Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, yaptığı yazılı açıklamada, Halkbank'ın bireysel bankacılıkta yenilikçi vizyonuyla, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yeni ürünler çıkarmaya devam edeceğini ifade etti. Kuru, şöyle konuştu: "Birçok üründe olduğu gibi yine bir ilki gerçekleştiriyoruz. Sunduğumuz bu yeni ürünümüzle müşterilerimize, konut, taşıt ya da tüketim ihtiyacına yönelik olarak kullandırdığımız her türlü kredi ödemelerini, işsiz kalmaları durumunda güvence altına alıyor ve müşterilerimizin tatsız sürprizler sonucunda karşılaşabilecekleri işsiz kalma sorunlarını bertaraf ederek, ileriye yönelik planlarını özgürce yapmalarını hedefliyoruz"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber