Okul müdüründen `İade-İ İtibar` dilekçesi

Haber Giriş : 21 Ocak 2008 18:27, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan`ın Başkanlığında Toplanan İlçe İnsan Hakları Komisyonu`na İlginç Bir Dilekçe Geldi. Hayate Hanım İlköğretim Okulu Müdürlüğü Görevini Vekaleten Yürüten Vural Erdem Tarafından Gönderilen Dilekçede, Müdürlük Döneminde Maddi ve Manevi Zarara Uğradığını Belirterek İnsan Hakları Komisyonu`ndan `İade-i İtibar` İstedi.

Dilekçede şu ifadelere yer verildi: "Hayate Hanım İlköğretim Okulu`nda vekaleten müdürlük yaptığım dönemde, bazı çevreler tarafından o koltukta oturmamam ve görevi kabul etmemem yönünde bana çok baskı yapıldı. Bu görev bana üstlerim tarafından verildiği için kabul etmeme gibi bir inisiyatifim olamazdı. Bunun üzerine bu çevreler, okul aile birliğini bana karşı kışkırttı. Bunun neticesinde o dönemde okul çatısı tamiratı için harcanan paranın 4 bin 500 YTL`lik bölümünü kendi kredi kartımdan ödemek zorunda

kaldım. Okul Aile Birliği bu paranın söz konusu yere ödenmesi konusu yönünde onay vermeyince cebimden ödedim. Bu ödemenin benim kredi kartından yapıldığına dair kayıtlar elimdedir. Paranın şahsıma ödenmesini istiyorum. Ayrıca vekaletim sırasında iki kişi evimin önünde bana dayak attı. Bu basında yer aldı ve itibarım iki paralık oldu. Hiç suçum olmadığı halde basında yalan yanlış yazılar yazıldı. Bana karşı yapılan komplonun ortaya çıkarılması ve bunun basın yoluyla duyurularak iade-i itibarımı istiyorum."

Halen Atatürk İlköğretim Okulu`nda görevini sürdüren Vural Erdem`in dilekçesi İnsan Hakları Komisyonu tarafından görüşülerek incelenmek üzere kabul edildi. Komisyon tarafından bir heyet oluşturulacağı ve bu konuda araştırma yapılarak sonucun kısa süre içinde açıklanacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber