Kimdir Bu Soros! Eşi Torunu Yaşında Aslı Yahudi...

Kimdir bu George Soros! Eşi torunu yaşında aslı Yahudi...

  1. George Soros kimdir? Bu soruya milyarder, spekülatör, hırsız, provakatör, darbeci gibi bir çok olumsuz sıfat ekleyebilirsiniz. George Soros bütün bu sıfatları hak eden bir isim. Yahudi kökenli işadamı Soros, en son medya gündemine kendisinden 41 yaş küçük eşiyle evlenirken yansıdı. Genç kadınlara olan merakı ile bilinen George Soros'un bu üçüncü evliliğiydi.

    George Soros kimdir? Bu soruya milyarder, spekülatör, hırsız, provakatör, darbeci gibi bir çok olumsuz sıfat ekleyebilirsiniz. George Soros bütün bu sıfatları hak eden bir isim. Yahudi kökenli işadamı Soros, en son medya gündemine kendisinden 41 yaş küçük eşiyle evlenirken yansıdı. Genç kadınlara olan merakı ile bilinen George Soros'un bu üçüncü evliliğiydi.

  2. Dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Geogre Soros, ekonomilere çıkarıp batıracak kadar büyük bir ekonomik gücü sahip. Yahudi dünyasının tüm parası da Soros'un cebindi dönüyor. Haliyli Soros ismi 'para' ile anılıyor. New York'taki bu sarayında yaşayan Soros, 86 yaşında dünyaya hükmediyor.

    Dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Geogre Soros, ekonomilere çıkarıp batıracak kadar büyük bir ekonomik gücü sahip. Yahudi dünyasının tüm parası da Soros'un cebindi dönüyor. Haliyli Soros ismi 'para' ile anılıyor. New York'taki bu sarayında yaşayan Soros, 86 yaşında dünyaya hükmediyor.

  3. Kimdir Bu George Soros? İlk baştaki sorumuzla devam edelim. Kimdi bu Soros? 1930 yılında Yahudi bir ailenin çocuğu olarak Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de dünyaya geldi. Ancak kendisi ABD vatandaşı. George Soros'u dünya finans spekülatörünün spekülatörü olarak tanıdı.

    Kimdir Bu George Soros? İlk baştaki sorumuzla devam edelim. Kimdi bu Soros? 1930 yılında Yahudi bir ailenin çocuğu olarak Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de dünyaya geldi. Ancak kendisi ABD vatandaşı. George Soros'u dünya finans spekülatörünün spekülatörü olarak tanıdı.

  4. George Soros'un asıl şöhreti ise 'sivil' darbeleri. Ukrayna'daki turuncu devrim ve Gürcistan devrimi tamamen onun ürünü. Bu ülkelerdeki sivil toplum yapılarını finanse ederek hükümetleri yıkan Soros, Arap Baharı'nda da başroldeydi.

    George Soros'un asıl şöhreti ise 'sivil' darbeleri. Ukrayna'daki turuncu devrim ve Gürcistan devrimi tamamen onun ürünü. Bu ülkelerdeki sivil toplum yapılarını finanse ederek hükümetleri yıkan Soros, Arap Baharı'nda da başroldeydi.

  5. George Soros'un Türkiye'de aktif olduğu biliniyor. Kurduğu Açık Toplum Enstitüsü üzerinden bir çok protesto ve gösterinin finansörü oldu. Gezi olaylarının perde arkasında da onun olduğu iddia edildi.

    George Soros'un Türkiye'de aktif olduğu biliniyor. Kurduğu Açık Toplum Enstitüsü üzerinden bir çok protesto ve gösterinin finansörü oldu. Gezi olaylarının perde arkasında da onun olduğu iddia edildi.

  6. İş dünyasının spekülasyonlarından, hükümetlerin darbelerinden çektiği George Soros, özel hayatında da hızlı biri. İlginç olan ise evliliklerini 20 yılı aşınca bitiriyor olması. İlk eşi Annaliese Witschak ile 1960 yılındaki evliliğini 1983 yılında noktaladı.

    İş dünyasının spekülasyonlarından, hükümetlerin darbelerinden çektiği George Soros, özel hayatında da hızlı biri. İlginç olan ise evliliklerini 20 yılı aşınca bitiriyor olması. İlk eşi Annaliese Witschak ile 1960 yılındaki evliliğini 1983 yılında noktaladı.

  7. İkinci eşi Susan Weber ile olan evliliğini de 22 yıllın sonunda 2005 yılında bitirdi. Bu evliliğin ardından genç sevgilileri ile piyasada görünen George Soros, 2013 yılında tekrar evlendi.

    İkinci eşi Susan Weber ile olan evliliğini de 22 yıllın sonunda 2005 yılında bitirdi. Bu evliliğin ardından genç sevgilileri ile piyasada görünen George Soros, 2013 yılında tekrar evlendi.

  8. Son eşi Tamiko Bolton, Soros'dan 41 yaş küçük. George Soros'un Alexander, Jonathan, Andrea, Robert ve Gregory isminde 5 çocuğu var.

    Son eşi Tamiko Bolton, Soros'dan 41 yaş küçük. George Soros'un Alexander, Jonathan, Andrea, Robert ve Gregory isminde 5 çocuğu var.