Survivor Türkiye İle Yunanistan Yarışacak

Survivor Türkiye ile Yunanistan yarışacak

  1. Acun Ilıcalı, Survivor 2017'de ilk defa bir Türk takımının Yunan takımı ile oyun oynayacağını açıkladı. İşte Türk-Yunan Survivor'lar ve detaylar...

    Acun Ilıcalı, Survivor 2017'de ilk defa bir Türk takımının Yunan takımı ile oyun oynayacağını açıkladı. İşte Türk-Yunan Survivor'lar ve detaylar...

  2. Acun Ilıcalı, perşembe günü ünlüler ve gönüllüler takımı karma bir takım çıkaracak ve aynı şekilde oluşan Yunan takımı ile mücadele edeceğini söyledi.

    Acun Ilıcalı, perşembe günü ünlüler ve gönüllüler takımı karma bir takım çıkaracak ve aynı şekilde oluşan Yunan takımı ile mücadele edeceğini söyledi.

  3. Ilıcalı'nın bu oyunu açıklamasının ardından Furkan, "işte bu abi, en istediğim en sevdiğim. Ey şanlı ordu ey şanlı asker" diyerek duygularını ifade etti.

    Ilıcalı'nın bu oyunu açıklamasının ardından Furkan, "işte bu abi, en istediğim en sevdiğim. Ey şanlı ordu ey şanlı asker" diyerek duygularını ifade etti.

  4. Adem ise Yunan boksörlerle mücadele ettiğini söyleyerek "Atina'ya da gittim. Güzel bir mücadele olur. Hep aynı adamlarla yarışmaktan sıkıldık. Farklı insanlarla yarışmak güzel olur" dedi.  Ilıcalı son olarak ise şu sözleri dile getirdi: "Gerilim dönemi geçti artık. Dostluk durumu yaşanıyor iki ülke arasında. Bizim bu oyundaki amacımız iki ülkenin birbirine yakınlaşmasıdır. Kazanan takımın toplu olarak (Ünlüler-gönüllüler) ödüle sahip olacak. Oyun ise perşembe günü oynanacak."

    Adem ise Yunan boksörlerle mücadele ettiğini söyleyerek "Atina'ya da gittim. Güzel bir mücadele olur. Hep aynı adamlarla yarışmaktan sıkıldık. Farklı insanlarla yarışmak güzel olur" dedi. Ilıcalı son olarak ise şu sözleri dile getirdi: "Gerilim dönemi geçti artık. Dostluk durumu yaşanıyor iki ülke arasında. Bizim bu oyundaki amacımız iki ülkenin birbirine yakınlaşmasıdır. Kazanan takımın toplu olarak (Ünlüler-gönüllüler) ödüle sahip olacak. Oyun ise perşembe günü oynanacak."

  5. İşte Survivor Yunanistan 2017'den yansıyan kareler ve Yunan yarışmacılar...  <br>  ÜNLÜLER  <br>  Eurydice Valavani

    İşte Survivor Yunanistan 2017'den yansıyan kareler ve Yunan yarışmacılar...
    ÜNLÜLER
    Eurydice Valavani

  6. Bo

    Bo

  7. George Angelopoulos

    George Angelopoulos

  8. Konstantinos Kokkinakis

    Konstantinos Kokkinakis

  9. Yorgos Chraniotis

    Yorgos Chraniotis

  10. GÖNÜLLÜLER<br>    Sarah Eskenazi

    GÖNÜLLÜLER
    Sarah Eskenazi

  11. Constantine Vassalos

    Constantine Vassalos

  12. Costas Anagnostopoulos

    Costas Anagnostopoulos

  13. Elizabeth Ainatzioglou

    Elizabeth Ainatzioglou

  14. Giannis Spaliaras

    Giannis Spaliaras

  15. Marios Loannides

    Marios Loannides

  16. Üç aydır Dominik Cumhuriyet'inde devam eden Survivor 2017'den yansıyan fotoğraflar...

    Üç aydır Dominik Cumhuriyet'inde devam eden Survivor 2017'den yansıyan fotoğraflar...