Söz Dünya Sıralamasında 5 Numara

Söz dünya sıralamasında 5 numara

  1. Dünyaca ünlü televizyon dünyası trendleri takip ve analiz sitesi The Wit’in yaptığı, tüm dünyada en çok izlenen ve sevilen yeni yapımlar listesinde ‘SÖZ’ dizisi 5. sırada yer aldı.

    Dünyaca ünlü televizyon dünyası trendleri takip ve analiz sitesi The Wit’in yaptığı, tüm dünyada en çok izlenen ve sevilen yeni yapımlar listesinde ‘SÖZ’ dizisi 5. sırada yer aldı.

  2. Tüm dünyadaki twitter ve facebook kullanıcılarının dizi yayın tarihlerinde yaptıkları paylaşımlardan elde edilen verilere göre oluşturulan listede, Nisan 2017’de 35 bin hashtag ve yorumla ‘SÖZ’ dizisi dünya sıralamasında 5. oldu.

    Tüm dünyadaki twitter ve facebook kullanıcılarının dizi yayın tarihlerinde yaptıkları paylaşımlardan elde edilen verilere göre oluşturulan listede, Nisan 2017’de 35 bin hashtag ve yorumla ‘SÖZ’ dizisi dünya sıralamasında 5. oldu.

  3. Diziye olan sosyal medyadaki bu ilginin analizinde, kullanıcıların çoğunlukla “muhteşem prodüksiyon kalitesi,” “iyi yazılmış” ve “görkemli” gibi anahtar kelimeler kullandığı belirlendi.

    Diziye olan sosyal medyadaki bu ilginin analizinde, kullanıcıların çoğunlukla “muhteşem prodüksiyon kalitesi,” “iyi yazılmış” ve “görkemli” gibi anahtar kelimeler kullandığı belirlendi.

  4. Prison Break, A Força do Querer, The Voice Teens, The Immortal Life of Henrietta Lacks gibi dünyaca ünlü yapımların yer aldığı listede ‘SÖZ’ dizisi ‘Özel yetenekli bir grup askerin ülkelerine yönelik terör saldırılarıyla verdikleri mücadeleyi konu alan bir aksiyon dizisi’ olarak adlandırıldı.

    Prison Break, A Força do Querer, The Voice Teens, The Immortal Life of Henrietta Lacks gibi dünyaca ünlü yapımların yer aldığı listede ‘SÖZ’ dizisi ‘Özel yetenekli bir grup askerin ülkelerine yönelik terör saldırılarıyla verdikleri mücadeleyi konu alan bir aksiyon dizisi’ olarak adlandırıldı.

  5. İşte Söz'ün yer aldığı listenin tamamı...

    İşte Söz'ün yer aldığı listenin tamamı...

  6. LA 92

    LA 92

  7. Girlboss

    Girlboss

  8. Dancing Brasil

    Dancing Brasil

  9. Dear White People

    Dear White People

  10. American Gods

    American Gods

  11. SÖZ (The Oath)

    SÖZ (The Oath)

  12. The Immortal Life of Henrietta Lacks

    The Immortal Life of Henrietta Lacks

  13. The Voice Teens

    The Voice Teens

  14. A Força do Querer

    A Força do Querer

  15. Prison Break

    Prison Break