Elon Musk'tan Şaşırtan İtiraf:Öleceksiniz!

Elon Musk'tan şaşırtan itiraf: Çok zorlu bir görev, muhtemelen öleceksiniz!

  1. Yıllardır sıra dışı projeleriyle tüm dünyanın dikkatini üzerine çekmeyi başaran çılgın iş insanı Elon Musk, son yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. 'Oraya giderseniz muhtemelen öleceksiniz' diyen Musk, bakın bunu neden söyledi?

    Yıllardır sıra dışı projeleriyle tüm dünyanın dikkatini üzerine çekmeyi başaran çılgın iş insanı Elon Musk, son yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. 'Oraya giderseniz muhtemelen öleceksiniz' diyen Musk, bakın bunu neden söyledi?

  2. ABD’nin Teksas eyaletinde düzenlenen ‘South by South West (SXSW)’ konferansına katılan Elon Musk, Mars projesiyle ilgili soruları yanıtladı.

    ABD’nin Teksas eyaletinde düzenlenen ‘South by South West (SXSW)’ konferansına katılan Elon Musk, Mars projesiyle ilgili soruları yanıtladı.

  3. Gelecek yıl Mars’a kısa test uçuşları yapılabileceğinin sinyalini veren Musk, “Sanıyorum, gelecek yılın ilk yarısında yukarı aşağı kısa uçuşlar yapabileceğiz” dedi.

    Gelecek yıl Mars’a kısa test uçuşları yapılabileceğinin sinyalini veren Musk, “Sanıyorum, gelecek yılın ilk yarısında yukarı aşağı kısa uçuşlar yapabileceğiz” dedi.

  4. SpaceX’in 2022’de kızıl gezegene kargo görevine çıkacağına değinen Musk, bunun insan ırkının Mars’ta kolonileşmesi için ilk adım olduğunu söyledi.

    SpaceX’in 2022’de kızıl gezegene kargo görevine çıkacağına değinen Musk, bunun insan ırkının Mars’ta kolonileşmesi için ilk adım olduğunu söyledi.

  5. Musk, söz konusu görevin başarılı olması durumunda diğer şirketler ve ülkeler de içinde öncü olacaklarını düşündüklerini ifade etti.

    Musk, söz konusu görevin başarılı olması durumunda diğer şirketler ve ülkeler de içinde öncü olacaklarını düşündüklerini ifade etti.

  6. Mars’a gitme fikrinin heyecan verici olduğunu ancak ilk gidecek kişilerin büyük bir risk alacağını belirten Musk, “Çok zor, tehlikeli ve ölüm riskinin yüksek olduğu bir görev” diye konuştu.

    Mars’a gitme fikrinin heyecan verici olduğunu ancak ilk gidecek kişilerin büyük bir risk alacağını belirten Musk, “Çok zor, tehlikeli ve ölüm riskinin yüksek olduğu bir görev” diye konuştu.

  7. Mars’ta hayatın hem mümkün hem de gerekli olduğuna inanan Musk, ‘nükleer çatışma halinde üçüncü dünya savaşı çıkma ihtimalinde girilecek karanlık çağdan’ korktuğunu, Mars’ın insan ırkı için hem kurtuluş hem de yeniden hayata gelmek için gerekli olduğunu söyledi.

    Mars’ta hayatın hem mümkün hem de gerekli olduğuna inanan Musk, ‘nükleer çatışma halinde üçüncü dünya savaşı çıkma ihtimalinde girilecek karanlık çağdan’ korktuğunu, Mars’ın insan ırkı için hem kurtuluş hem de yeniden hayata gelmek için gerekli olduğunu söyledi.

  8. Bu soruları bileni Musk işe alıyor:<p>      Elon Musk, kendi şirketi SpaceX'te çalışacak eleman arıyor. Elbette maaş oldukça dolgun! Bu soruları bilenler Musk'la görüşüyor ve iş başı yapıyor! İşte o sorular.

    Bu soruları bileni Musk işe alıyor:

    Elon Musk, kendi şirketi SpaceX'te çalışacak eleman arıyor. Elbette maaş oldukça dolgun! Bu soruları bilenler Musk'la görüşüyor ve iş başı yapıyor! İşte o sorular.

  9. Kompozit nedir?

    Kompozit nedir?

  10. 32 bitlik bir sistemde bir tam sayının boyutu nedir?

    32 bitlik bir sistemde bir tam sayının boyutu nedir?

  11. Diyelim ki değişkenini 2 olarak belirlediğiniz bir 'Var' değeri olsun. İlk satıra 'var++' yazdığınızda karşınıza ne çıkar? Bir sonraki satıra '++var' yazarsanız ne görürsünüz? 'Var' son değeri ne olur?

    Diyelim ki değişkenini 2 olarak belirlediğiniz bir 'Var' değeri olsun. İlk satıra 'var++' yazdığınızda karşınıza ne çıkar? Bir sonraki satıra '++var' yazarsanız ne görürsünüz? 'Var' son değeri ne olur?

  12. Çok büyük, ağır ve çok çok hızlı hareket eden bir nesneyi nasıl güvenli bir şekilde yavaşlatırsın?

    Çok büyük, ağır ve çok çok hızlı hareket eden bir nesneyi nasıl güvenli bir şekilde yavaşlatırsın?

  13. Bir elektrik kablosunu, yukarıdan düşen keskin ve sivri nesneden korumak için nasıl tasarlarsın?

    Bir elektrik kablosunu, yukarıdan düşen keskin ve sivri nesneden korumak için nasıl tasarlarsın?

  14. Bir ucundan duvara sabitlenmiş ve yere paralel duran bir kiriş düşün. Kütlesi=m ve uzuluğulu=L şeklinde ifade edilsin. Bu kiriş bir kuvvet uygulayan yüke=w maruz kalırsa, L/4 uzunluğundaki momentum değeri kaç olur?

    Bir ucundan duvara sabitlenmiş ve yere paralel duran bir kiriş düşün. Kütlesi=m ve uzuluğulu=L şeklinde ifade edilsin. Bu kiriş bir kuvvet uygulayan yüke=w maruz kalırsa, L/4 uzunluğundaki momentum değeri kaç olur?

  15. Titreyen bir yüzeye son derece hassas bir malzemeyi nasıl yerleştirirsin?

    Titreyen bir yüzeye son derece hassas bir malzemeyi nasıl yerleştirirsin?

  16. Rakamlardan oluşan bağlantılı bir listedeki bir döngüyü nasıl bulursun?

    Rakamlardan oluşan bağlantılı bir listedeki bir döngüyü nasıl bulursun?

  17. Diziler ve yığınlarla ilgili pek çok veri yapısı bulunuyor. Neden hepsini tek bir kişi yapamıyor?

    Diziler ve yığınlarla ilgili pek çok veri yapısı bulunuyor. Neden hepsini tek bir kişi yapamıyor?

  18. Bir tarafından duvara bağlı kiriş düşün, diğer tarafı serbest olsun. Eğer bir kuvvet uygulanırsa bu kiriş neresinden kırılır ve kıran gücü belirlemek için neye ihtiyacın olur?

    Bir tarafından duvara bağlı kiriş düşün, diğer tarafı serbest olsun. Eğer bir kuvvet uygulanırsa bu kiriş neresinden kırılır ve kıran gücü belirlemek için neye ihtiyacın olur?

  19. Bir bakır parçaya dokunan bir nikel parçasına yüksek akım uyguladığında ne olur?

    Bir bakır parçaya dokunan bir nikel parçasına yüksek akım uyguladığında ne olur?

  20. Yalnızca 'pop' ve 'push' yöntemlerini kullanarak bir yığını nasıl tersine çevirirsin?

    Yalnızca 'pop' ve 'push' yöntemlerini kullanarak bir yığını nasıl tersine çevirirsin?

  21. Sıvı yakıtlı itici roket motoru için gereken, hızlı bir yakıt doldurma sisteminde kullanılacak borunun tasarım sürecini açıkla. Akışkan basıncı hesaplamaları ve yapısal hususlar için eldeki en uygun denklemleri kullandığından emin ol.

    Sıvı yakıtlı itici roket motoru için gereken, hızlı bir yakıt doldurma sisteminde kullanılacak borunun tasarım sürecini açıkla. Akışkan basıncı hesaplamaları ve yapısal hususlar için eldeki en uygun denklemleri kullandığından emin ol.

  22. Uzaydaki herhangi bir şeyin sıcaklığını nasıl ayarlarsın? Ana sınırlayıcı faktör nedir?

    Uzaydaki herhangi bir şeyin sıcaklığını nasıl ayarlarsın? Ana sınırlayıcı faktör nedir?