Ünlü İsimlerin Tanışma Hikayeleri...

İşte tanışma hikayeleri...

  1. PELİN AKİL VE ANIL ALTAN    Anıl Altan şu sözlerle anlatıyor tanışmalarını: "Aslında ikimiz de aynı dizide rol aldık fakat farklı zamanlarda. Ama arkadaş gruplarımızda denk geliyorduk. Hatta iletişimde olmadığımız uzun bir dönem bile oldu ta ki ben onun, o da benim Instagram videolarıma karşı sessiz kalamayıncaya kadar.

    PELİN AKİL VE ANIL ALTAN Anıl Altan şu sözlerle anlatıyor tanışmalarını: "Aslında ikimiz de aynı dizide rol aldık fakat farklı zamanlarda. Ama arkadaş gruplarımızda denk geliyorduk. Hatta iletişimde olmadığımız uzun bir dönem bile oldu ta ki ben onun, o da benim Instagram videolarıma karşı sessiz kalamayıncaya kadar.

  2. O an anlamıştım tam benim kafamda, eğlenceli, yaratıcı ve bir o kadar da zeki olduğunu. Sonrası malum; Pelin'den her gün mesajlar"

    O an anlamıştım tam benim kafamda, eğlenceli, yaratıcı ve bir o kadar da zeki olduğunu. Sonrası malum; Pelin'den her gün mesajlar"

  3. ARZUM ONAN VE MEHMET ASLANTUĞ    1993 yılında Detay Film'i kuruyor Mehmet Aslantuğ. 1994 yılında da 1993 Türkiye Güzeli Arzum Onan'a telefon açıyor ve iş teklifinde bulunuyor.

    ARZUM ONAN VE MEHMET ASLANTUĞ 1993 yılında Detay Film'i kuruyor Mehmet Aslantuğ. 1994 yılında da 1993 Türkiye Güzeli Arzum Onan'a telefon açıyor ve iş teklifinde bulunuyor.

  4. Arzum Onan bunu kabul edince de ertesi gün buluşuyorlar.

    Arzum Onan bunu kabul edince de ertesi gün buluşuyorlar.

  5. Mehmet Aslantuğ tanışmalarından iki gün sonra kendisinden 12 yaş küçük olan Arzum Onan'a evlenme teklif ediyor! Ardından da 1996 yılında evleniyorlar.

    Mehmet Aslantuğ tanışmalarından iki gün sonra kendisinden 12 yaş küçük olan Arzum Onan'a evlenme teklif ediyor! Ardından da 1996 yılında evleniyorlar.

  6. KIVANÇ KASABALI VE SEDEF AVCI    2001'de Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Sedef Avcı ve eşi model Kıvanç Kasabalı'yla bu yarışmada tanıştı.

    KIVANÇ KASABALI VE SEDEF AVCI 2001'de Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Sedef Avcı ve eşi model Kıvanç Kasabalı'yla bu yarışmada tanıştı.

  7. Ama evlenme kararını hemen almadılar.

    Ama evlenme kararını hemen almadılar.

  8. Çift 4 yıllık bir beraberliğin ardından 2005'te nikah masasına oturdu.

    Çift 4 yıllık bir beraberliğin ardından 2005'te nikah masasına oturdu.

  9. ÖZGE ÇEVİK VE TOLGA ÇEVİK    Tolga Çevik: "Özge'nin, Cem Yılmaz'ın kız kardeşi olduğunu bilmiyordum. Ortak bir arkadaşımızın mekanına gider otururduk. Gürültülü bir şey konuşuyor bir grup. Genç de bir kız 'Di mi Tolga Çevik?' deyip duruyor.

    ÖZGE ÇEVİK VE TOLGA ÇEVİK Tolga Çevik: "Özge'nin, Cem Yılmaz'ın kız kardeşi olduğunu bilmiyordum. Ortak bir arkadaşımızın mekanına gider otururduk. Gürültülü bir şey konuşuyor bir grup. Genç de bir kız 'Di mi Tolga Çevik?' deyip duruyor.

  10. Ama o zamanlar adımı sadece 10 kişiden biri biliyor. Dedim çattık, deli herhalde. 'Sizinle konuşabilir miyim?' dedi. Çok düzeyli ve sempatik bir sohbet ettik. Sonra ona 25. dakikada falan herhalde biz seninle evleneceğiz. Bir daha buluşmak nasip olursa, o saçlar siyah olacak' dedim."

    Ama o zamanlar adımı sadece 10 kişiden biri biliyor. Dedim çattık, deli herhalde. 'Sizinle konuşabilir miyim?' dedi. Çok düzeyli ve sempatik bir sohbet ettik. Sonra ona 25. dakikada falan herhalde biz seninle evleneceğiz. Bir daha buluşmak nasip olursa, o saçlar siyah olacak' dedim."

  11. NESLİŞAH ALKOÇLAR VE ENGİN ALTAN DÜZYATAN    Neslişah Alkoçlar soğuk davrandığı için Engin Altan'ın dikkatini çekmiş tanıştıkları davette.

    NESLİŞAH ALKOÇLAR VE ENGİN ALTAN DÜZYATAN Neslişah Alkoçlar soğuk davrandığı için Engin Altan'ın dikkatini çekmiş tanıştıkları davette.

  12. Fakat Neslişah, arkadaşına "Ben bu adamla evleneceğim" demiş.

    Fakat Neslişah, arkadaşına "Ben bu adamla evleneceğim" demiş.

  13. Aradan geçen 1 aylık sürenin ardından davette satın alınan ürün sebebiyle yeniden iletişime geçmişler, 2 aylık mesajlaşmanın ardından da sevgili olmuşlar!

    Aradan geçen 1 aylık sürenin ardından davette satın alınan ürün sebebiyle yeniden iletişime geçmişler, 2 aylık mesajlaşmanın ardından da sevgili olmuşlar!

  14. LALE CANGAL VE CEMAL HÜNAL    Cemal Hünal şöyle anlatıyor: "Lale'yi ilk defa Nişantaşı'nda Narmanlı Apartmanı'nın önünde arkadaşları ile gezerken gördüm. Siyah kısa bir elbise ve uzun çizmeler giymişti.

    LALE CANGAL VE CEMAL HÜNAL Cemal Hünal şöyle anlatıyor: "Lale'yi ilk defa Nişantaşı'nda Narmanlı Apartmanı'nın önünde arkadaşları ile gezerken gördüm. Siyah kısa bir elbise ve uzun çizmeler giymişti.

  15. Koyu kırmızı ruju o dudaklarda görüp de hatırlamamak mümkün değil. Çok güzel, cüretkar ve yetişilmesi zor bir hayat enerjisine sahipti. O günden beri gördüğüm en güzel yaratık hala kendisi"

    Koyu kırmızı ruju o dudaklarda görüp de hatırlamamak mümkün değil. Çok güzel, cüretkar ve yetişilmesi zor bir hayat enerjisine sahipti. O günden beri gördüğüm en güzel yaratık hala kendisi"

  16. YASEMİN ERGENE VE İZZET ÖZİLHAN    Yasemin Ergene şöyle anlatıyor: "İzzet Coca-Cola ile ilgilenmek için bir dönem Moskova'da yaşamış. Şirket, lojmanında küçük bir daire vermiş. Küçük de bir televizyonu varmış ve orada benim 3-4 bölüm yayımlanan 'Aşk Oyunu' dizimi izliyormuş.

    YASEMİN ERGENE VE İZZET ÖZİLHAN Yasemin Ergene şöyle anlatıyor: "İzzet Coca-Cola ile ilgilenmek için bir dönem Moskova'da yaşamış. Şirket, lojmanında küçük bir daire vermiş. Küçük de bir televizyonu varmış ve orada benim 3-4 bölüm yayımlanan 'Aşk Oyunu' dizimi izliyormuş.

  17. Karıncalı karıncalı... Beni görüp beğenmiş. Çevresine sormuş "Nasıl ulaşabilirim" diye, ortak tanıdık çıkmamış. Dizi kalkınca ben 'Doktorlar' kadrosuna girdim. İzzet de izin gününde İstanbul'a geliyor.

    Karıncalı karıncalı... Beni görüp beğenmiş. Çevresine sormuş "Nasıl ulaşabilirim" diye, ortak tanıdık çıkmamış. Dizi kalkınca ben 'Doktorlar' kadrosuna girdim. İzzet de izin gününde İstanbul'a geliyor.

  18. Televizyon izlerlerken babası diyor ki "Oğlum bak bu 'Doktorlar' dizisi bizim hastanede çekiliyor." İzzet bakıyor, beni görüyor. "Ben de bu kızı arıyordum" diyor. Ablası Türkan Abla hastanenin genel müdürü. Ertesi gün İzzet hastaneye geliyor ve tanışıyoruz."

    Televizyon izlerlerken babası diyor ki "Oğlum bak bu 'Doktorlar' dizisi bizim hastanede çekiliyor." İzzet bakıyor, beni görüyor. "Ben de bu kızı arıyordum" diyor. Ablası Türkan Abla hastanenin genel müdürü. Ertesi gün İzzet hastaneye geliyor ve tanışıyoruz."

  19. BÜŞRA DEVELİ VE BURAK DENİZ    Burak Deniz şöyle açıklıyor tanışmalarını: "Dizi için atölye çalışmasında tanıştık. Çiftli çalışmalarda birbirimizle iyice kaynaştık, her anımız birlikte geçti. Ne onun ne de benim aklımda hiç işin buralara geleceği yoktu bu arada.

    BÜŞRA DEVELİ VE BURAK DENİZ Burak Deniz şöyle açıklıyor tanışmalarını: "Dizi için atölye çalışmasında tanıştık. Çiftli çalışmalarda birbirimizle iyice kaynaştık, her anımız birlikte geçti. Ne onun ne de benim aklımda hiç işin buralara geleceği yoktu bu arada.

  20. Zaten hiç aklınızda yokken oluyor böyle şeyler galiba… Çok eğlenceliydi, çok zarifti, çok güzeldi. Etkilenmem uzun sürmedi bu yüzden."

    Zaten hiç aklınızda yokken oluyor böyle şeyler galiba… Çok eğlenceliydi, çok zarifti, çok güzeldi. Etkilenmem uzun sürmedi bu yüzden."

  21. MUHTEREM NUR VE MÜSLÜM GÜRSES    Çift Malatya'da bir konserde tanışıyor. Konserde Gürses, Nur'dan sonra sahne alınca aralarında tartışma çıkıyor. Tartışma uzayınca sinirlenen Gürses, Muhterem Nur'a tokat atıyor.

    MUHTEREM NUR VE MÜSLÜM GÜRSES Çift Malatya'da bir konserde tanışıyor. Konserde Gürses, Nur'dan sonra sahne alınca aralarında tartışma çıkıyor. Tartışma uzayınca sinirlenen Gürses, Muhterem Nur'a tokat atıyor.

  22. Araya giren yetkililer Gürses'i ikna edince ertesi akşam hep beraber özür yemeğine çıkıyorlar ve ilişki başlıyor. Ne demişler: "Büyük nefretlerden büyük aşklar doğar"

    Araya giren yetkililer Gürses'i ikna edince ertesi akşam hep beraber özür yemeğine çıkıyorlar ve ilişki başlıyor. Ne demişler: "Büyük nefretlerden büyük aşklar doğar"

  23. HÜLYA KOÇYİĞİT VE SELİM SOYDAN    48 yıllık evliler ve hala birbirlerine ilk günkü gibi aşıklar! Yeşilçam'ın en gözde oyuncularından biri olan Hülya Koçyiğit, Selim Soydan'ı ilk kez Büyükada'da görmüş. Ve o görüşmeden sonra ikisi de birbirlerine aşık olmuşlar! Selim Soydan, Hülya Koçyiğit'e "Annen annem, kardeşlerin kardeşlerim olsun. Gel Hülya yuvamızı kuralım" demiş. 5 Temmuz 1968 yılında da dünya evine girmişler!

    HÜLYA KOÇYİĞİT VE SELİM SOYDAN 48 yıllık evliler ve hala birbirlerine ilk günkü gibi aşıklar! Yeşilçam'ın en gözde oyuncularından biri olan Hülya Koçyiğit, Selim Soydan'ı ilk kez Büyükada'da görmüş. Ve o görüşmeden sonra ikisi de birbirlerine aşık olmuşlar! Selim Soydan, Hülya Koçyiğit'e "Annen annem, kardeşlerin kardeşlerim olsun. Gel Hülya yuvamızı kuralım" demiş. 5 Temmuz 1968 yılında da dünya evine girmişler!

  24. FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT    Çift ilk kez dizi setinde tanıştı. Enerjileri birbirlerine o kadar çok uyuyordu ki, Özçivit'in o dönem sevgilisi olmasına rağmen, herkes sadece onları konuşuyordu.

    FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT Çift ilk kez dizi setinde tanıştı. Enerjileri birbirlerine o kadar çok uyuyordu ki, Özçivit'in o dönem sevgilisi olmasına rağmen, herkes sadece onları konuşuyordu.

  25. Bu uyum diğer yapımcıların da dikkatini çekmiş olacak ki, çift dizinin ardından yeni bir film teklifi aldı. Film setinde iki sevgiliyi canlandıran çift, aniden fark ettiler ki çoktan aşka düşmüşlerdi bile!

    Bu uyum diğer yapımcıların da dikkatini çekmiş olacak ki, çift dizinin ardından yeni bir film teklifi aldı. Film setinde iki sevgiliyi canlandıran çift, aniden fark ettiler ki çoktan aşka düşmüşlerdi bile!

  26. URAZ VE MELİS KAYGILAROĞLU    İki yılda verdiği 64 kiloyla büyük değişim geçiren Uraz Kaygılaroğlu, gerçek bir jöne dönüştü. Yedi Güzel Adam dizisinin setinde oyuncu arkadaşı Melis İşiten ile aşk yaşamaya başladılar.

    URAZ VE MELİS KAYGILAROĞLU İki yılda verdiği 64 kiloyla büyük değişim geçiren Uraz Kaygılaroğlu, gerçek bir jöne dönüştü. Yedi Güzel Adam dizisinin setinde oyuncu arkadaşı Melis İşiten ile aşk yaşamaya başladılar.

  27. Sosyal medyadan sık sık fotoğraflarını paylaşan ve birbirlerine aşklarını dile getiren çift 2014 yılında evlendi.

    Sosyal medyadan sık sık fotoğraflarını paylaşan ve birbirlerine aşklarını dile getiren çift 2014 yılında evlendi.

  28. Kaygılaroğlu çifti aşklarını katmerlediler; 2016 yılında bebekleri Ada dünyaya geldi.

    Kaygılaroğlu çifti aşklarını katmerlediler; 2016 yılında bebekleri Ada dünyaya geldi.

  29. CANER ERKİN VE ŞÜKRAN OVALI    Caner Erkin neredeyse bir yıldır Şükran Ovalı'yı yakın takipteymiş. Sosyal medyadan da takip ederek birçok fotoğrafını beğenmekle kalmayıp gittiği yerlerde de karşısına çıkıyormuş.

    CANER ERKİN VE ŞÜKRAN OVALI Caner Erkin neredeyse bir yıldır Şükran Ovalı'yı yakın takipteymiş. Sosyal medyadan da takip ederek birçok fotoğrafını beğenmekle kalmayıp gittiği yerlerde de karşısına çıkıyormuş.

  30. Kendine yüz vermeyen Ovalı'nın peşinden çok koşmuş olacak ki, sonunda evliliğe ikna edebilmiş.

    Kendine yüz vermeyen Ovalı'nın peşinden çok koşmuş olacak ki, sonunda evliliğe ikna edebilmiş.

  31. BURÇİN TERZİOĞLU VE İLKER KALELİ    Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlüler arasında. Çift evlilik sorularına "Biz 4 yıldır birlikteyiz, her defasında bunu bize sormanın manası yok.

    BURÇİN TERZİOĞLU VE İLKER KALELİ Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlüler arasında. Çift evlilik sorularına "Biz 4 yıldır birlikteyiz, her defasında bunu bize sormanın manası yok.

  32. Biz böyle gayet mutluyuz, zaten öyle bir karar alırsak bizden önce sizin haberiniz oluyor" yanıtını veriyor.

    Biz böyle gayet mutluyuz, zaten öyle bir karar alırsak bizden önce sizin haberiniz oluyor" yanıtını veriyor.

  33. KENAN İMİRZALIOĞLU VE SİNEM KOBAL    Bu güzel çiftin birlikteliğine sebep olan isim ise Bergüzar Korel'di. Korel, yılbaşı partisi veriyordu. Hem Kobal hem de İmirzalıoğlu, o partinin davetlisiydi. Çift ilk kez o partide tanıştı.

    KENAN İMİRZALIOĞLU VE SİNEM KOBAL Bu güzel çiftin birlikteliğine sebep olan isim ise Bergüzar Korel'di. Korel, yılbaşı partisi veriyordu. Hem Kobal hem de İmirzalıoğlu, o partinin davetlisiydi. Çift ilk kez o partide tanıştı.

  34. İkili arasında başlayan elektriklenme kısa sürede büyük bir aşka dönüştü. Aşk ise kısa süre sonra evliliği getirdi.

    İkili arasında başlayan elektriklenme kısa sürede büyük bir aşka dönüştü. Aşk ise kısa süre sonra evliliği getirdi.