Bülent İnal: Abdülhamid’İn Ruhuna Girdim

Payitaht Abdülhamid'in başrolü Bülent İnal, "Abdülhamid’in ruhuna girdim" ifadelerini kullandı.

  1. Payitaht Abdülhamid'in başrolü Bülent İnal, "Abdülhamid’in ruhuna girdim" ifadelerini kullandı.

    Payitaht Abdülhamid'in başrolü Bülent İnal, "Abdülhamid’in ruhuna girdim" ifadelerini kullandı.

  2. YABANCI BASINDAN İLGİ  Dünyanın her yerinden canlı yayın yapan Al Jazeera Mubasher kanalının ‘El Mesaiyyat’ programı, önceki gün TRT’nin ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisinin İzmit’teki setini ziyaret etti.

    YABANCI BASINDAN İLGİ Dünyanın her yerinden canlı yayın yapan Al Jazeera Mubasher kanalının ‘El Mesaiyyat’ programı, önceki gün TRT’nin ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisinin İzmit’teki setini ziyaret etti.

  3. "TEDİRGİNLİĞİM VARDI"  Sunucu Mogahed Sarar, başrol oyuncusu Bülent İnal’la canlı yayın röportajı gerçekleştirdi. Role hazırlığını anlatan İnal şöyle konuştu: “Abdülhamid, çok sinematografik bir karakter... Başlangıçta tedirginliğim vardı, ancak bu rolü oynamayı çok istiyordum. Proje, iyi bir senaryo, yapım şirketi ve doğru isimlerle birlikte mükemmel bir şekilde ortaya çıktı."

    "TEDİRGİNLİĞİM VARDI" Sunucu Mogahed Sarar, başrol oyuncusu Bülent İnal’la canlı yayın röportajı gerçekleştirdi. Role hazırlığını anlatan İnal şöyle konuştu: “Abdülhamid, çok sinematografik bir karakter... Başlangıçta tedirginliğim vardı, ancak bu rolü oynamayı çok istiyordum. Proje, iyi bir senaryo, yapım şirketi ve doğru isimlerle birlikte mükemmel bir şekilde ortaya çıktı."

  4. "ONUN RUHUNA GİRDİM"  "Senaristlerimizle, tarih danışmanlarımızla ve okuduğum tarih kitaplarıyla dolu dolu üç ay geçirdim ve karakterin üzerine çalıştım. Onun ruhuna girdim ve rolü üzerime giyebileceğimi hissettim"

    "ONUN RUHUNA GİRDİM" "Senaristlerimizle, tarih danışmanlarımızla ve okuduğum tarih kitaplarıyla dolu dolu üç ay geçirdim ve karakterin üzerine çalıştım. Onun ruhuna girdim ve rolü üzerime giyebileceğimi hissettim"

  5. NEREDE ÇEKİLİYOR?  Osmanlı döneminde geçen 'Payitaht Abdülhamid'in nerede çekildiği izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Dizinin çekimleri özel olarak kurulan Kocaeli SEKA Film Platosu'nda gerçekleşiyor.

    NEREDE ÇEKİLİYOR? Osmanlı döneminde geçen 'Payitaht Abdülhamid'in nerede çekildiği izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Dizinin çekimleri özel olarak kurulan Kocaeli SEKA Film Platosu'nda gerçekleşiyor.

  6. 34. PADİŞAH  Osmanlı İmparatorluğu'nun 34'üncü padişahı olan, 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalan Sultan 2. Abdülhamid’in hayatının anlatıldığı 'Payitaht Abdülhamid' başrollerinde ise Bülent İnal ve Özlem Conker var.

    34. PADİŞAH Osmanlı İmparatorluğu'nun 34'üncü padişahı olan, 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalan Sultan 2. Abdülhamid’in hayatının anlatıldığı 'Payitaht Abdülhamid' başrollerinde ise Bülent İnal ve Özlem Conker var.

  7. Abdülhamid'in torunları Payitaht Abdülhamid setinde <br>Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamid'in 3'üncü kuşak torunu Harun Osmanoğlu ve bazı hanedan üyeleri, Kocaeli'de çekimleri devam eden Sultan 2. Abdülhamid'in hayatını konu alan Payitaht Abdülhamid dizisinin çekildiği Seka Film Platosu'nu ziyaret etti.

    Abdülhamid'in torunları Payitaht Abdülhamid setinde
    Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamid'in 3'üncü kuşak torunu Harun Osmanoğlu ve bazı hanedan üyeleri, Kocaeli'de çekimleri devam eden Sultan 2. Abdülhamid'in hayatını konu alan Payitaht Abdülhamid dizisinin çekildiği Seka Film Platosu'nu ziyaret etti.

  8. Payitaht Abdülhamid'in danışmanlığını da yapan 2. Abdülhamid'in 4'üncü kuşak torunu Orhan Osmanoğlu, babası Harun Osmanoğlu'nun uzun zamandır dizinin çekimlerinin yapıldığı platoyu ziyaret etmek istediğini, ziyareti ancak bugün gerçekleştirdiklerini belirtti.

    Payitaht Abdülhamid'in danışmanlığını da yapan 2. Abdülhamid'in 4'üncü kuşak torunu Orhan Osmanoğlu, babası Harun Osmanoğlu'nun uzun zamandır dizinin çekimlerinin yapıldığı platoyu ziyaret etmek istediğini, ziyareti ancak bugün gerçekleştirdiklerini belirtti.

  9. Osmanoğlu, dizide de gösterilen Şehzade Mehmet Selim Efendi'nin torunu olan babasının çekimlerin yapıldığı yerleri gezdiğini, oyuncularla sohbet ettiğini ve çok duygulandığını ifade etti.

    Osmanoğlu, dizide de gösterilen Şehzade Mehmet Selim Efendi'nin torunu olan babasının çekimlerin yapıldığı yerleri gezdiğini, oyuncularla sohbet ettiğini ve çok duygulandığını ifade etti.

  10. Harun Osmanoğlu, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, film platosunu ilk kez ziyaret ettiğini ve Payitaht Abdülhamid dizisini çok beğendiğini söyledi.

    Harun Osmanoğlu, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, film platosunu ilk kez ziyaret ettiğini ve Payitaht Abdülhamid dizisini çok beğendiğini söyledi.

  11. Böyle bir dizinin bu zamanda yayınlanmasını takdirle karşıladığını vurgulayan Osmanoğlu, "Dizinin oyuncuları, özellikle dedem Abdülhamid'i canlandıran sanatçı Bülent İnal'ı çok beğeniyorum. Özellikle dedem Şehzade Mehmet Selim Efendi çok iyi. Tabii dizi gençlik zamanını veriyor. Ben dedemi genç olarak görmedim ama fotoğraflarından gördüm. Film platosunu küçük sanıyordum ama gezince çok büyük, güzel ve muntazam olduğunu gördüm" diye konuştu.

    Böyle bir dizinin bu zamanda yayınlanmasını takdirle karşıladığını vurgulayan Osmanoğlu, "Dizinin oyuncuları, özellikle dedem Abdülhamid'i canlandıran sanatçı Bülent İnal'ı çok beğeniyorum. Özellikle dedem Şehzade Mehmet Selim Efendi çok iyi. Tabii dizi gençlik zamanını veriyor. Ben dedemi genç olarak görmedim ama fotoğraflarından gördüm. Film platosunu küçük sanıyordum ama gezince çok büyük, güzel ve muntazam olduğunu gördüm" diye konuştu.

  12. Payitaht Abdülhamid dizisinde o döneme ait hakikatlerin ortaya çıkarıldığını ifade eden Osmanoğlu, "Sultan Abdülhamid Han, bazı noksanlarına rağmen tam olarak yansıtılıyor. O dönemdeki hadiseler anlatılıyor. Masonlar, İngilizler, Yahudiler neler yaptı hepsini görüyoruz. Dizide çok fazla göstermiyorlar ama daha bunlar büyük şeyler yapmışlar" dedi.

    Payitaht Abdülhamid dizisinde o döneme ait hakikatlerin ortaya çıkarıldığını ifade eden Osmanoğlu, "Sultan Abdülhamid Han, bazı noksanlarına rağmen tam olarak yansıtılıyor. O dönemdeki hadiseler anlatılıyor. Masonlar, İngilizler, Yahudiler neler yaptı hepsini görüyoruz. Dizide çok fazla göstermiyorlar ama daha bunlar büyük şeyler yapmışlar" dedi.

  13. TRT'nin, Payitaht Abdülhamid ve Diriliş: Ertuğrul gibi tarihi filmlerini ilgiyle izlediğini belirten Harun Osmanoğlu, şunları kaydetti: "Osmanlı dizilerini çok beğeniyorum. Bu tür Osmanlı dizileri çekilince seviniyorum ve bugünleri gösterdiği için Allah'a şükrediyorum. Osmanlı hakkında çok şey okuttular, yalan yanlış şeyler öğrettiler. Osmanlı'nın, bilhassa dedemiz Abdülhamid Han'ın neler yaptığını herkes öğrenmeli. Hakikati herkes bilmeli. Özellikle gençlerin izlemesini tavsiye ediyorum"

    TRT'nin, Payitaht Abdülhamid ve Diriliş: Ertuğrul gibi tarihi filmlerini ilgiyle izlediğini belirten Harun Osmanoğlu, şunları kaydetti: "Osmanlı dizilerini çok beğeniyorum. Bu tür Osmanlı dizileri çekilince seviniyorum ve bugünleri gösterdiği için Allah'a şükrediyorum. Osmanlı hakkında çok şey okuttular, yalan yanlış şeyler öğrettiler. Osmanlı'nın, bilhassa dedemiz Abdülhamid Han'ın neler yaptığını herkes öğrenmeli. Hakikati herkes bilmeli. Özellikle gençlerin izlemesini tavsiye ediyorum"