Resimde İlk Hangisini Görüyorsun? - Karakter Analizi

Genç kadını mı, yaşlı kadını mı?

  1. Objelere verdiğimiz anlık tepkiler aslında bilinçaltımızla ilgili çok şey anlatır. Sosyal medya kullanıcılarının büyük ilgisini çeken testle, işte size kişiliğinizle ilgili bazen kendinizden bile sakladığınız gerçeklerle yüzleşmek için fırsat. Aşağıdaki resimlere baktığınızda ilk ne görüyorsunuz?

    Objelere verdiğimiz anlık tepkiler aslında bilinçaltımızla ilgili çok şey anlatır. Sosyal medya kullanıcılarının büyük ilgisini çeken testle, işte size kişiliğinizle ilgili bazen kendinizden bile sakladığınız gerçeklerle yüzleşmek için fırsat. Aşağıdaki resimlere baktığınızda ilk ne görüyorsunuz?

  2. Bu resimde ilk genç kadını fark ediyorsanız; iyimser ve az da olsa düşüncesiz birisiniz. Kendinizi mutlu bir insan olarak görüyorsunuz.  <br>  Eğer yaşlı kadını gördüyseniz; büyük bir yaşam tecrübesine sahipsiniz. Hayatta karşınıza çıkan problemleri bütün açılardan düşünüp değerlendirebiliyorsunuz.

    Bu resimde ilk genç kadını fark ediyorsanız; iyimser ve az da olsa düşüncesiz birisiniz. Kendinizi mutlu bir insan olarak görüyorsunuz.
    Eğer yaşlı kadını gördüyseniz; büyük bir yaşam tecrübesine sahipsiniz. Hayatta karşınıza çıkan problemleri bütün açılardan düşünüp değerlendirebiliyorsunuz.

  3. Kafatası. Gerçekçi bir yapınız var ve olaylar karşısında kötümser birisiniz.  <br>  Aynaya bakan kadın. Kullanılmaya açık bir saflığınız var. Problemleri tespit etmekte genelde başarısızsınız.

    Kafatası. Gerçekçi bir yapınız var ve olaylar karşısında kötümser birisiniz.
    Aynaya bakan kadın. Kullanılmaya açık bir saflığınız var. Problemleri tespit etmekte genelde başarısızsınız.

  4. Ördek.  Beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz. Daha insancıl ve yufka yürekli bir yapınız var.  <br>  Tavşan. Beyninizin sol tarafı daha baskın. Duygulardan çok mantığınızla hareket ediyorsunuz.

    Ördek. Beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz. Daha insancıl ve yufka yürekli bir yapınız var.
    Tavşan. Beyninizin sol tarafı daha baskın. Duygulardan çok mantığınızla hareket ediyorsunuz.

  5. Merdivenleri tırmanan kedi. Detaylara dikkat etmiyorsunuz. Düzensiz ve toy bir yapınız var.  <br>  Merdivenlerden inen kedi. Sezgileriniz çok kuvvetli. Detayları fark ediyor ve onları dikkatlice analiz ederek problemlerin üstesinden geliyorsunuz.

    Merdivenleri tırmanan kedi. Detaylara dikkat etmiyorsunuz. Düzensiz ve toy bir yapınız var.
    Merdivenlerden inen kedi. Sezgileriniz çok kuvvetli. Detayları fark ediyor ve onları dikkatlice analiz ederek problemlerin üstesinden geliyorsunuz.

  6. Bu resime baktığınızda ilk önce hangi hayvan dikkatinizi çekiyor?

    Bu resime baktığınızda ilk önce hangi hayvan dikkatinizi çekiyor?

  7. Kedi  <br>  Bu seçim sizin işe gidip gelme konusunda ne kadar gönülsüz olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce günü bitirip, evinizde rahat kanepenizin üzerinde favori televizyon programınızı izlemenin ya da kitap okumanın hayalini kuruyorsunuz.

    Kedi
    Bu seçim sizin işe gidip gelme konusunda ne kadar gönülsüz olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce günü bitirip, evinizde rahat kanepenizin üzerinde favori televizyon programınızı izlemenin ya da kitap okumanın hayalini kuruyorsunuz.

  8. Köpek  <br>  Resimde ilk önce köpek dikkatinizi çektiyse; sevdiklerinizin desteğini her zaman arkanızda hissediyorsunuz. Her türlü problemi çözmeye hazırsınız.

    Köpek
    Resimde ilk önce köpek dikkatinizi çektiyse; sevdiklerinizin desteğini her zaman arkanızda hissediyorsunuz. Her türlü problemi çözmeye hazırsınız.

  9. Aslan  <br>Karşı konulmaz birisiniz. İnsanları her zaman size çeken ve etkileyen bir yanınız var ve bu size hem saygı duyulmasını hem de kıskanılmanızı sağlıyor. Ancak bu özelliğiniz zaman zaman kibire neden oluyor.

    Aslan
    Karşı konulmaz birisiniz. İnsanları her zaman size çeken ve etkileyen bir yanınız var ve bu size hem saygı duyulmasını hem de kıskanılmanızı sağlıyor. Ancak bu özelliğiniz zaman zaman kibire neden oluyor.

  10. At  <br>  Eğer resimde ilk önce at dikkatinizi çektiyse; bu sıralar özgürlüğünüzün kısıtlandığını ve sınırlandığınızı hissediyorsunuz. Sakinleşmeye ve belki de küçük bir ara vermeye ihtiyacınız var.

    At
    Eğer resimde ilk önce at dikkatinizi çektiyse; bu sıralar özgürlüğünüzün kısıtlandığını ve sınırlandığınızı hissediyorsunuz. Sakinleşmeye ve belki de küçük bir ara vermeye ihtiyacınız var.

  11. Kuğu  <br>  Önce kuğuyu gördüyseniz sizden mutlusu yok, çünkü aşıksınız. Çevrenizdeki her şey size harika görünüyor. Hayattan en fazla keyif aldığınız dönemdesiniz.

    Kuğu
    Önce kuğuyu gördüyseniz sizden mutlusu yok, çünkü aşıksınız. Çevrenizdeki her şey size harika görünüyor. Hayattan en fazla keyif aldığınız dönemdesiniz.

  12. Penguen  <br>  Eğer resimde bir penguen görüyorsanız zengin hayal gücünüzü sorgulamanın vakti gelmiş demektir. Çünkü bu resimde bir penguen yok. Hayal gücünüzün sınırsızlığı sizi ilk defa tanıyan herkeste bir kafa karışıklığına neden oluyor.

    Penguen
    Eğer resimde bir penguen görüyorsanız zengin hayal gücünüzü sorgulamanın vakti gelmiş demektir. Çünkü bu resimde bir penguen yok. Hayal gücünüzün sınırsızlığı sizi ilk defa tanıyan herkeste bir kafa karışıklığına neden oluyor.