Sene 1988... Bilin Bakalım Kim Bu Kız?

Magazin dünyasının yerli ve yabancı ünlüleri de bir zamanlar öğrenciydi.

  1. Şimdilerde ekranların aranılan oyuncularından olan bu kız çocuğunu tanıyabildiniz mi?

    Şimdilerde ekranların aranılan oyuncularından olan bu kız çocuğunu tanıyabildiniz mi?

  2. Mavi önlüğü ile objektife poz veren kişi Begüm Kütük'ün ta kendisi. Begüm Kütük, fotoğrafını instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı ve altına "1988 falan olmalı... Acar Begüm" notunu düştü.

    Mavi önlüğü ile objektife poz veren kişi Begüm Kütük'ün ta kendisi. Begüm Kütük, fotoğrafını instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı ve altına "1988 falan olmalı... Acar Begüm" notunu düştü.

  3. Bakalım ünlü isimleri yıllar öncesinde kalan o halleriyle tanıyabilecek misiniz?

    Bakalım ünlü isimleri yıllar öncesinde kalan o halleriyle tanıyabilecek misiniz?

  4. Ünlü türkücü Alişan ilkokul yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.    O zamanlar da şarkı söylemeyi çok sevdiğini belirten ünlü türkücü fotoğrafın altına, 'Sene 1982... 6 yaşındayım ve okuma bayramı etkinlikleri... Ve ben o yaşta mikrofon önümde türkü söylüyorum. Hangi türküyü söylüyorum acaba? ' mesajını yazdı.

    Ünlü türkücü Alişan ilkokul yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. O zamanlar da şarkı söylemeyi çok sevdiğini belirten ünlü türkücü fotoğrafın altına, 'Sene 1982... 6 yaşındayım ve okuma bayramı etkinlikleri... Ve ben o yaşta mikrofon önümde türkü söylüyorum. Hangi türküyü söylüyorum acaba? ' mesajını yazdı.

  5. 32 yıl önce çekilen Çıplak Vatandaş filmindeki Fenrbahçe maçı sahnesinde omuzlarda yer alan çocuk oyuncu, Alişan çıktı    Şarkıcı Alişan, Instagram'ın hikaye kısmmından 'Çıplak Vatandaş' filminde çocuk oyunculuk yaptığı sahneyi paylaştı. 1985 yılında çekilen ve başrolünde usta oyuncu Şener Şen'in rol aldığı Çıplak Vatandaş filminde yer alan çocuk oyuncunun Alişan olması herkesi şaşırttı.

    32 yıl önce çekilen Çıplak Vatandaş filmindeki Fenrbahçe maçı sahnesinde omuzlarda yer alan çocuk oyuncu, Alişan çıktı Şarkıcı Alişan, Instagram'ın hikaye kısmmından 'Çıplak Vatandaş' filminde çocuk oyunculuk yaptığı sahneyi paylaştı. 1985 yılında çekilen ve başrolünde usta oyuncu Şener Şen'in rol aldığı Çıplak Vatandaş filminde yer alan çocuk oyuncunun Alişan olması herkesi şaşırttı.

  6. Ünlü şarkıcı Çelik lise yıllarına ait fotoğraf "Pendik Lisesi 6 Fen B... Lisedeki kız arkadaşım da bu fotoğrafta... Nadide, Tülay, Murat Özen, Firdevs, Azimet, Tansel, Müjdat, Gökçen" notuyla paylaştı.  AF ÇIKMASAYDI...  Çelik, lise günlerini böyle anlatmıştı:  Liseyi Pendik Lisesi'nde ama biraz zor tamamladım. Lise son sınıfta on üç ders ile bütünlemeye girdim, on birini verdim, ikisi kaldı, çok şikâyet ettiğimiz hükümetlerin çıkardığı af olmasaydı, şu an halim nasıl olurdu Allah bilir?

    Ünlü şarkıcı Çelik lise yıllarına ait fotoğraf "Pendik Lisesi 6 Fen B... Lisedeki kız arkadaşım da bu fotoğrafta... Nadide, Tülay, Murat Özen, Firdevs, Azimet, Tansel, Müjdat, Gökçen" notuyla paylaştı. AF ÇIKMASAYDI... Çelik, lise günlerini böyle anlatmıştı: Liseyi Pendik Lisesi'nde ama biraz zor tamamladım. Lise son sınıfta on üç ders ile bütünlemeye girdim, on birini verdim, ikisi kaldı, çok şikâyet ettiğimiz hükümetlerin çıkardığı af olmasaydı, şu an halim nasıl olurdu Allah bilir?

  7. Okul formasıyla objektife poz veren bu kızı tanıyabildiniz mi?

    Okul formasıyla objektife poz veren bu kızı tanıyabildiniz mi?

  8. O kız oyuncu Beste Kökdemir'den başkası değil!    Kökdemir, yıllar öncesine ait fotoğrafını "Ozaman biraz gülelim... Orta 2'deyim. Saçlarımı kendim kesmiştim. Bence hiç fena değil!" notu ile Instagram'da paylaştı...    Güzel oyuncunun fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu.

    O kız oyuncu Beste Kökdemir'den başkası değil! Kökdemir, yıllar öncesine ait fotoğrafını "Ozaman biraz gülelim... Orta 2'deyim. Saçlarımı kendim kesmiştim. Bence hiç fena değil!" notu ile Instagram'da paylaştı... Güzel oyuncunun fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu.

  9. Ünlü şarkıcı Nilüfer, ortaokul yıllarından fotoğrafını " İtalyan Kız Ortaokulu hazırlık sınıfı. Bulun bakalım ben neredeyim? Valla bravo hemen herkes buldu ne güzel teşekkür ederim." notuyla paylaştı. Fotoğrafa binlerce beğeni ve yorum yağdı.    Fotoğraflar: Instagram

    Ünlü şarkıcı Nilüfer, ortaokul yıllarından fotoğrafını " İtalyan Kız Ortaokulu hazırlık sınıfı. Bulun bakalım ben neredeyim? Valla bravo hemen herkes buldu ne güzel teşekkür ederim." notuyla paylaştı. Fotoğrafa binlerce beğeni ve yorum yağdı. Fotoğraflar: Instagram

  10. Fotoğrafa Nilüfer'in takipçilerinden, "Hep o masum bakışlar... Hiç değişmemişsiniz ki..." gibi yorumlar geldi.

    Fotoğrafa Nilüfer'in takipçilerinden, "Hep o masum bakışlar... Hiç değişmemişsiniz ki..." gibi yorumlar geldi.

  11. Oyuncu Zeynep Çamcı okul yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Çamcı, 1994-1995 öğretim yılana ait fotoğrafının altına 'Pastel Çocukluk 90'lar' Okula geç kalmıştım sanırım... Saçlarımı örememişim, taramadan arkadan tutturup çekmişlerdi, hayal kuruyorum birde herhâlde gözüm dalmış uzaklara; pozculuktan uzak, pastel boyama paspartunun aşırı moda olduğu pastel günler' mesajını yazdı.

    Oyuncu Zeynep Çamcı okul yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Çamcı, 1994-1995 öğretim yılana ait fotoğrafının altına 'Pastel Çocukluk 90'lar' Okula geç kalmıştım sanırım... Saçlarımı örememişim, taramadan arkadan tutturup çekmişlerdi, hayal kuruyorum birde herhâlde gözüm dalmış uzaklara; pozculuktan uzak, pastel boyama paspartunun aşırı moda olduğu pastel günler' mesajını yazdı.

  12. Kısa sürede büyük ilgi gören fotoğrafa ' Bakışların hiç değişmemiş' yorumları yapıldı.

    Kısa sürede büyük ilgi gören fotoğrafa ' Bakışların hiç değişmemiş' yorumları yapıldı.

  13. Ünlü televizyoncu Zuhal Topal, sosyal medya hesabından ilkokul günlerine ait bir fotoğrafını paylaştı.  Fotoğrafın altına " Bilin bakalım bu kim..1984, yaş sekiz " yazan Topal'ın bu paylaşımına yorum yağdı.

    Ünlü televizyoncu Zuhal Topal, sosyal medya hesabından ilkokul günlerine ait bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın altına " Bilin bakalım bu kim..1984, yaş sekiz " yazan Topal'ın bu paylaşımına yorum yağdı.

  14. Özge Özpirinçi ilkokul yıllarına ait fotoğrafı Instagram'da takipçileriyle paylaştı.    Güzel oyuncu fotoğrafın altına şu notu düştü:    "İlkokul 1'in ilk günü! Akademik hayata karşı tavrım o günden itibaren çok netti! Stresten yanağımda çıkan ucuğun izi durur hala! Hey gidi günler... Saçlarımı o kadar kısa kestirmişler ki (kesin bitlenmişimdir) ilkokul formamı almaya gittiğimde satış elemanı hanımefendi babama ve bana bakıp erkek üniformalarına yönlendirmişti bizi. Çok üzülmüştüm ama şimdi gülüyorum tabi. Anlatacak hikayelerden biri işte..."

    Özge Özpirinçi ilkokul yıllarına ait fotoğrafı Instagram'da takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncu fotoğrafın altına şu notu düştü: "İlkokul 1'in ilk günü! Akademik hayata karşı tavrım o günden itibaren çok netti! Stresten yanağımda çıkan ucuğun izi durur hala! Hey gidi günler... Saçlarımı o kadar kısa kestirmişler ki (kesin bitlenmişimdir) ilkokul formamı almaya gittiğimde satış elemanı hanımefendi babama ve bana bakıp erkek üniformalarına yönlendirmişti bizi. Çok üzülmüştüm ama şimdi gülüyorum tabi. Anlatacak hikayelerden biri işte..."

  15. Ünlü oyuncu Meryem Uzerli okul yıllarında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıp, takipçilerine " Beni tanıyabildiniz mi" diye sordu...  Bakalım siz ünlü oyuncuyu bu fotoğrafta hemen bulabilecek misiniz?

    Ünlü oyuncu Meryem Uzerli okul yıllarında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıp, takipçilerine " Beni tanıyabildiniz mi" diye sordu... Bakalım siz ünlü oyuncuyu bu fotoğrafta hemen bulabilecek misiniz?

  16. Meryem Uzerli 12 Ağustos 1983 yılında Almanya'nın Kassel şehrinde dünyaya geldi. Dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Uzerli'nin babası Türk annesi ise Alman'dır. İlerleyen yaşlarında ailesinin yanından ayılıp Hamburg'a yerleşen Uzerli,ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı.

    Meryem Uzerli 12 Ağustos 1983 yılında Almanya'nın Kassel şehrinde dünyaya geldi. Dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Uzerli'nin babası Türk annesi ise Alman'dır. İlerleyen yaşlarında ailesinin yanından ayılıp Hamburg'a yerleşen Uzerli,ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı.

  17. Son günlerde aşk hayatı ile gündemi meşgul eden ünlü komedyen Cem Yılmaz, ilkokul yıllarına ait bir fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı.

    Son günlerde aşk hayatı ile gündemi meşgul eden ünlü komedyen Cem Yılmaz, ilkokul yıllarına ait bir fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı.

  18. Cem Yılmaz fotoğrafın altına '1980' notunu düştü...

    Cem Yılmaz fotoğrafın altına '1980' notunu düştü...

  19. Kiralık aşk dizisinin başarılı oyuncusu Elçin Sangu yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafıyla herkesi şaşırttı.

    Kiralık aşk dizisinin başarılı oyuncusu Elçin Sangu yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafıyla herkesi şaşırttı.

  20. Güzel oyuncu ilkokul yıllarında çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada paylaştı...

    Güzel oyuncu ilkokul yıllarında çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada paylaştı...

  21. İşte sevilen oyuncunun paylaştığı o fotoğraf...

    İşte sevilen oyuncunun paylaştığı o fotoğraf...

  22. Öğretmeninin yanındaki bu küçük kızı tanıdınız mı.

    Öğretmeninin yanındaki bu küçük kızı tanıdınız mı.

  23. O küçük kız Beren Saat.

    O küçük kız Beren Saat.

  24. Peki ya bu siyah önlüklü ünlü kim.

    Peki ya bu siyah önlüklü ünlü kim.

  25. Pelin Batu

    Pelin Batu

  26. O zamandan beri hep koşuyor.

    O zamandan beri hep koşuyor.

  27. Süreyya Ayhan

    Süreyya Ayhan

  28. Bu ünlüyü gözlerinden tanımış olmalısınız.

    Bu ünlüyü gözlerinden tanımış olmalısınız.

  29. Şevval Sam

    Şevval Sam

  30. Bir zamanlar o da önlüklüydü.

    Bir zamanlar o da önlüklüydü.

  31. Mahsun Kırmızıgül

    Mahsun Kırmızıgül

  32. Önlüğün içine kazak da giymiş.

    Önlüğün içine kazak da giymiş.

  33. Yılmaz Erdoğan

    Yılmaz Erdoğan

  34. Büyüdü ve ünlü bir dansçı oldu

    Büyüdü ve ünlü bir dansçı oldu

  35. Asena

    Asena

  36. Ya bu çocuk kim..

    Ya bu çocuk kim..

  37. Kenan İmirzalıoğlu.

    Kenan İmirzalıoğlu.

  38. Çağatay Ulusoy lise formasıyla.

    Çağatay Ulusoy lise formasıyla.

  39. Demet Akalın lisedeyken.

    Demet Akalın lisedeyken.

  40. O şimdi ünlü bir şarkıcı.

    O şimdi ünlü bir şarkıcı.

  41. Peki bu ünlü kim.

    Peki bu ünlü kim.

  42. Funda Arar

    Funda Arar

  43. Serdar Ortaç lise yıllarındayken.

    Serdar Ortaç lise yıllarındayken.