Survivor Son Bölüm Eleme Adayları

Survivor son bölüm eleme adayları

  1. Survivor 96. bölümde birleşme gerçekleşti ve bireysel oyunlar başladı.    Dokunulmazlık oyununda kadınlar 3 erkekler 4 hak ile yarıştı.

    Survivor 96. bölümde birleşme gerçekleşti ve bireysel oyunlar başladı. Dokunulmazlık oyununda kadınlar 3 erkekler 4 hak ile yarıştı.

  2. Kadınlarda Nagihan erkeklerde Adem dokunulmazlığı kazanan isimler oldu.    Sakatlığı bulunan Damla ve Turabi mücadelelerde yarışamadı.

    Kadınlarda Nagihan erkeklerde Adem dokunulmazlığı kazanan isimler oldu. Sakatlığı bulunan Damla ve Turabi mücadelelerde yarışamadı.

  3. Yapılan ada konseyinde adı en çok yazılan Merve, dokunulmazlık sahibi Adem'in ismini verdiği Hakan ve yine dokunulmazlık kazanan Nagihan'ın ismini söylediği Sema yeni eleme adayları oldu.

    Yapılan ada konseyinde adı en çok yazılan Merve, dokunulmazlık sahibi Adem'in ismini verdiği Hakan ve yine dokunulmazlık kazanan Nagihan'ın ismini söylediği Sema yeni eleme adayları oldu.

  4. Survivor 2018'in 95. bölümünde iki ödül oyunu oynandı.    Tatlı ve katamaranda yemek ödüllü mücadele 10-6 Ünlüler'in oldu.

    Survivor 2018'in 95. bölümünde iki ödül oyunu oynandı. Tatlı ve katamaranda yemek ödüllü mücadele 10-6 Ünlüler'in oldu.

  5. İkinci mücadele ise Luis Fonsi konser ödüllü oyunda yaşandı.    Gönüllüler'e 10-8 üstünlük sağlayan Ünlüler konsere gitmeye hak kazandı.

    İkinci mücadele ise Luis Fonsi konser ödüllü oyunda yaşandı. Gönüllüler'e 10-8 üstünlük sağlayan Ünlüler konsere gitmeye hak kazandı.

  6. Haftanın performansların da erkeklerde birinci Adem ikinci Mustafa Kemal; kadınlarda birinci Nagihan ikinci Damla oldu.

    Haftanın performansların da erkeklerde birinci Adem ikinci Mustafa Kemal; kadınlarda birinci Nagihan ikinci Damla oldu.

  7. Turabi, Mustafa Kemal ve Merve'den en az SMS oyunu alan Mustafa Kemal yarışmaya veda etti.

    Turabi, Mustafa Kemal ve Merve'den en az SMS oyunu alan Mustafa Kemal yarışmaya veda etti.

  8. MUSTAFA KEMAL NELER SÖYLEDİ?  <p>    Survivor'dan elenen Mustafa Kemal, "Benim için burada olmak büyük bir fırsattı. Benim için çok büyük gurur. Nasip buraya kadarmış. İnsan bazı kayıplardan kazanç çıkarmasını bilmeli. Ben burada çok güzel arkadaşlar biriktirdim. Her şey büyük ödülü almak değil. Finale gitmek isterdim tabii. Üzülsem kırılsam Survivor'a gelişime haksızlık etmiş olurum. Kaderimi değiştirmek için geldim bunu az çok yapmış oldum. Umarım beni destekleyenleri mahçup etmemişimdir. Umarım hak eden kazanır" ifadelerini kullandı.

    MUSTAFA KEMAL NELER SÖYLEDİ?

    Survivor'dan elenen Mustafa Kemal, "Benim için burada olmak büyük bir fırsattı. Benim için çok büyük gurur. Nasip buraya kadarmış. İnsan bazı kayıplardan kazanç çıkarmasını bilmeli. Ben burada çok güzel arkadaşlar biriktirdim. Her şey büyük ödülü almak değil. Finale gitmek isterdim tabii. Üzülsem kırılsam Survivor'a gelişime haksızlık etmiş olurum. Kaderimi değiştirmek için geldim bunu az çok yapmış oldum. Umarım beni destekleyenleri mahçup etmemişimdir. Umarım hak eden kazanır" ifadelerini kullandı.