Ay Lav Yu'nun Çocuğuna Bir De Şimdi Bakın

fenomen hale gelen çocuk oyuncuya bir de şimdi bakın

  1. Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın yazıp yönettiği Ay Lav Yu filmi gişede rekorlar kırmıştı. Filmin fenomen hale gelen çocuk oyuncusuna bir de şimdi bakın.

    Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın yazıp yönettiği Ay Lav Yu filmi gişede rekorlar kırmıştı. Filmin fenomen hale gelen çocuk oyuncusuna bir de şimdi bakın.

  2. Ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar'ın Instagram paylaşımı takipçilerini yıllar öncesine götürdü.Yıldırımlar, Türk TV tarihinin efsanevi dizilerinden Yaprak Dökümü'nde oğlunu canlandıran Orbay Avcı ile buluştu.

    Ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar'ın Instagram paylaşımı takipçilerini yıllar öncesine götürdü.Yıldırımlar, Türk TV tarihinin efsanevi dizilerinden Yaprak Dökümü'nde oğlunu canlandıran Orbay Avcı ile buluştu.

  3. Yıldırımlar'ın " Yaprak Dökümü'nden oğlum ne kadar büyümüş değil mi?" notuyla paylaştığı fotoğrafı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.Orbay Avcı, henüz küçücük bir çocukken, üç sezon boyunca efsane dizide Caner karakterini canlandırmıştı.

    Yıldırımlar'ın " Yaprak Dökümü'nden oğlum ne kadar büyümüş değil mi?" notuyla paylaştığı fotoğrafı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.Orbay Avcı, henüz küçücük bir çocukken, üç sezon boyunca efsane dizide Caner karakterini canlandırmıştı.

  4. Ekranların en sevilen oyuncularından Burçin Terzioğlu ilk kez kamera karşısına usta oyuncu Şener Şen ile geçti.

    Ekranların en sevilen oyuncularından Burçin Terzioğlu ilk kez kamera karşısına usta oyuncu Şener Şen ile geçti.

  5. Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerinde yer aldığı 'Kiraz Mevsimi' dizisinde canlandırdığı "Cem" karakteri ile tanıdığımız çocuk oyuncu Tamer Berke Sarıkaya, yeni haliyle şaşırttı.

    Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerinde yer aldığı 'Kiraz Mevsimi' dizisinde canlandırdığı "Cem" karakteri ile tanıdığımız çocuk oyuncu Tamer Berke Sarıkaya, yeni haliyle şaşırttı.

  6. Tamer Berke Sarıkaya da 59 bölüm yayınlanan 'Kiraz Mevsimi'nde "Cem" karakterini canlandırdı.

    Tamer Berke Sarıkaya da 59 bölüm yayınlanan 'Kiraz Mevsimi'nde "Cem" karakterini canlandırdı.

  7. Oynadığı karakterle seyircinin beğenisini kazanan Tamer Berke Sarıkaya sonrasında "Ali Kundilli 2" isimli sinema filminde de rol aldı.

    Oynadığı karakterle seyircinin beğenisini kazanan Tamer Berke Sarıkaya sonrasında "Ali Kundilli 2" isimli sinema filminde de rol aldı.

  8. Kilolu haliyle ekranlarda tanıdığımız Tamer, yeni görüntüsüyle şaşırttı.17 yaşına giren Tamer Berke, 6 ayda 40 kilo verdi. İşte Sarıkaya'nın son görüntüsü…

    Kilolu haliyle ekranlarda tanıdığımız Tamer, yeni görüntüsüyle şaşırttı.17 yaşına giren Tamer Berke, 6 ayda 40 kilo verdi. İşte Sarıkaya'nın son görüntüsü…

  9. Bir dönem herkesi ekrana kilitleyen Sihirli Annem'in çocuk yıldızlarının bir kısmı evlendi, kimisi kariyerine bir şekilde devam etti.

    Bir dönem herkesi ekrana kilitleyen Sihirli Annem'in çocuk yıldızlarının bir kısmı evlendi, kimisi kariyerine bir şekilde devam etti.

  10. Toprak Bebeğin büyümüş halini ablası Jennifer Boyner canlandırmıştı.

    Toprak Bebeğin büyümüş halini ablası Jennifer Boyner canlandırmıştı.

  11. Sihirli Annem dizisinde Toprak Bebek karakterini canlandıran Jordan Boyner, 1 Ekim 2003 tarihinde doğdu ve  Sihirli Annem'de Toprak bebeği canlandırdı.

    Sihirli Annem dizisinde Toprak Bebek karakterini canlandıran Jordan Boyner, 1 Ekim 2003 tarihinde doğdu ve Sihirli Annem'de Toprak bebeği canlandırdı.

  12. Daha sonra da Denizden Gelen adlı bir sinema filminde rol aldı. 14 yaşında olan Jordan Boyner, okuduğu lisenin futbol takımında, yeşil sahalarda kariyerini ilerletmek istiyor.

    Daha sonra da Denizden Gelen adlı bir sinema filminde rol aldı. 14 yaşında olan Jordan Boyner, okuduğu lisenin futbol takımında, yeşil sahalarda kariyerini ilerletmek istiyor.

  13. Arka Sokaklar dizisinde Tunç karakterini canlandıran Kerimhan Duman'a bir de şimdi bakın...

    Arka Sokaklar dizisinde Tunç karakterini canlandıran Kerimhan Duman'a bir de şimdi bakın...