İdo Tatlıses'in Son Hali Korkuttu

İşte isot diyeti...

  1. İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses 10 aydır model Yasemin şefkatli ile aşk yaşıyordu. Kıskançlık kavgası sonrasında ayrıldılar. Yemeden içmeden kesilen İdo Tatlıses, 90'dan 85 kiloya düştü. Son dönemde aşırı zayıflayan İdo Tatlıses, kilo vermesinde sevgilisi Yasemin Şefkatli'den ayrılmasının etkisi olduğunu söyledi: "Bol yemek yiyemiyorum, o yüzden biraz zayıfladım. İsot diyeti... Ayrılık da etkiledi tabii..."

    İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses 10 aydır model Yasemin şefkatli ile aşk yaşıyordu. Kıskançlık kavgası sonrasında ayrıldılar. Yemeden içmeden kesilen İdo Tatlıses, 90'dan 85 kiloya düştü. Son dönemde aşırı zayıflayan İdo Tatlıses, kilo vermesinde sevgilisi Yasemin Şefkatli'den ayrılmasının etkisi olduğunu söyledi: "Bol yemek yiyemiyorum, o yüzden biraz zayıfladım. İsot diyeti... Ayrılık da etkiledi tabii..."

  2. SEVGİLİSİNDEN AYRILDI    İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo, önceki gün Azka Hotel'de sahneye çıktı. Son dönemde aşırı zayıflayan İdo, kilo vermesinde sevgilisi Yasemin Şefkatli'den ayrılmasının etkisi olduğunu söyledi:

    SEVGİLİSİNDEN AYRILDI İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo, önceki gün Azka Hotel'de sahneye çıktı. Son dönemde aşırı zayıflayan İdo, kilo vermesinde sevgilisi Yasemin Şefkatli'den ayrılmasının etkisi olduğunu söyledi:

  3. İSOT DİYETİ    "Bol yemek yiyemiyorum, o yüzden biraz zayıfladım. İsot diyeti... Ayrılık da etkiledi tabii..." Yaz aylarında çıkan şarkılarla ilgili fikirleri sorulan İdo, şöyle konuştu: "Bu sene çıkan şarkılar yıkılıyor, aslında bu güzel bir şey.

    İSOT DİYETİ "Bol yemek yiyemiyorum, o yüzden biraz zayıfladım. İsot diyeti... Ayrılık da etkiledi tabii..." Yaz aylarında çıkan şarkılarla ilgili fikirleri sorulan İdo, şöyle konuştu: "Bu sene çıkan şarkılar yıkılıyor, aslında bu güzel bir şey.

  4. REKABET ARTIYOR    İşimiz zorlaşıyor ve herkes iyi bir şey yapma gayretine giriyor. Rekabet artıyor." Aldığı eleştirilerin kendisini motive ettiğini belirten İdo, "Eleştirilmek güzel bir şey bence; kötü bir şey değil. Şarkılarım, kliplerim eleştirilecek.

    REKABET ARTIYOR İşimiz zorlaşıyor ve herkes iyi bir şey yapma gayretine giriyor. Rekabet artıyor." Aldığı eleştirilerin kendisini motive ettiğini belirten İdo, "Eleştirilmek güzel bir şey bence; kötü bir şey değil. Şarkılarım, kliplerim eleştirilecek.

  5. SÜRPRİZ YAPTI    Kendinizi buna kapatırsanız, bir arpa boyu yol kat edemezsiniz." "Herkes ellerini kaldırsın, ellerini kaldırmayanlar sevgili bulamasın, sevgilisi olanlar da ayrılsın" diyerek programına başlayan İdo, babası İbrahim Tatlıses ile özdeşleşen 'Kara Üzüm Habbesi'ni seslendirerek dinleyicilere sürpriz yaptı.

    SÜRPRİZ YAPTI Kendinizi buna kapatırsanız, bir arpa boyu yol kat edemezsiniz." "Herkes ellerini kaldırsın, ellerini kaldırmayanlar sevgili bulamasın, sevgilisi olanlar da ayrılsın" diyerek programına başlayan İdo, babası İbrahim Tatlıses ile özdeşleşen 'Kara Üzüm Habbesi'ni seslendirerek dinleyicilere sürpriz yaptı.