Aref: Ayaklarımı Hareket Ettiremiyorum, Kısmi Felç Olabilirim

Kobranın ısırdığı Aref, Mısır'a gönderildi

  1. Sihirbazlık gösterilerinde kullandığı kobra yılanı tarafından ısırılan ve tedavi için Mısır'a götürülen Aref Ghafouri, "Ayaklarımı hareket ettiremiyorum, kısmi felç olabilirim" dedi.

    Sihirbazlık gösterilerinde kullandığı kobra yılanı tarafından ısırılan ve tedavi için Mısır'a götürülen Aref Ghafouri, "Ayaklarımı hareket ettiremiyorum, kısmi felç olabilirim" dedi.

  2. Kobra yılanı tarafından ısırılmasının ardından götürüldüğü Kahire'de tedavisi devam eden Aref Ghafouri, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

    Kobra yılanı tarafından ısırılmasının ardından götürüldüğü Kahire'de tedavisi devam eden Aref Ghafouri, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

  3. DHA'ya bir ses dosyası gönderen Aref Ghafouri, "Şu ana kadar 8 tüp panzehir yaptılar ve ilk test yapıldı. Ayaklarımı hareket ettiremiyorum. Kısmi felç olabilir diyorlar.

    DHA'ya bir ses dosyası gönderen Aref Ghafouri, "Şu ana kadar 8 tüp panzehir yaptılar ve ilk test yapıldı. Ayaklarımı hareket ettiremiyorum. Kısmi felç olabilir diyorlar.

  4. . Yürümekte sıkıntı çekebileceğimi söylüyorlar. Zamanla düzelebilir diyorlar. Gelmeseydin çok kötü olabilirdin diyorlar" ifadesini kullandı.

    . Yürümekte sıkıntı çekebileceğimi söylüyorlar. Zamanla düzelebilir diyorlar. Gelmeseydin çok kötü olabilirdin diyorlar" ifadesini kullandı.

  5. İran asıllı Türk vatandaşı, "Bu ilaçtan Arabistan ve Fransa'da yokmuş, sadece Mısır'da varmış. Allah'tan buraya gelmişim, yoksa 24 saati geçirince sinir krizleri ve kalp krizi riski olabileceğini söylediler" dedi.

    İran asıllı Türk vatandaşı, "Bu ilaçtan Arabistan ve Fransa'da yokmuş, sadece Mısır'da varmış. Allah'tan buraya gelmişim, yoksa 24 saati geçirince sinir krizleri ve kalp krizi riski olabileceğini söylediler" dedi.

  6. Aref Ghafouri'nin sağ kolunda his kaybı yaşadığı, zehir miktarının fazla olması nedeniyle ilacın dozunun artırıldığı belirtilmişti.

    Aref Ghafouri'nin sağ kolunda his kaybı yaşadığı, zehir miktarının fazla olması nedeniyle ilacın dozunun artırıldığı belirtilmişti.

  7. Aref'in kobrayı ne zamandan beri beslediğini bilmediğini söyleyen Yana Vinter, "Yılanla küçük bir gösterisi oluyor. Fazla bir şey yaptırmıyordu. Kutudan çıkartıyordu, geri koyuyordu. O kadar, kobranın başka bir işlevi yoktu. Zorlayacak ya da hayvanı uğraştıracak bir durum yoktu. Hayvanın gayet güzel yaşadığını biliyorum. Sadece görünmesi açısından kollanıyordu. 30 saniye ile 1 dakika arasında bir gösteri yapıyordu." diye konuştu.    Diğer yandan Aref Ghafouri gösteride kullandığı kobra yılanıyla 3 yıl önce çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından "Ölümle hiç bu kadar yakın olmadım." notuyla dün gece paylaştı.

    Aref'in kobrayı ne zamandan beri beslediğini bilmediğini söyleyen Yana Vinter, "Yılanla küçük bir gösterisi oluyor. Fazla bir şey yaptırmıyordu. Kutudan çıkartıyordu, geri koyuyordu. O kadar, kobranın başka bir işlevi yoktu. Zorlayacak ya da hayvanı uğraştıracak bir durum yoktu. Hayvanın gayet güzel yaşadığını biliyorum. Sadece görünmesi açısından kollanıyordu. 30 saniye ile 1 dakika arasında bir gösteri yapıyordu." diye konuştu. Diğer yandan Aref Ghafouri gösteride kullandığı kobra yılanıyla 3 yıl önce çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından "Ölümle hiç bu kadar yakın olmadım." notuyla dün gece paylaştı.

  8. 'İKİNCİ EVRE YILAN SOKMASI'    Aref Ghafouri'nin sağlık durumuyla ilgili Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür de açıklama yaptı.    Ghafouri'nin sağlık durumunun düne göre daha iyiye gittiğini belirten Dr. Hülür, yılanın ısırdığı sağ kolundaki şişliğin de inmeye başladığını söyledi. Ghafouri'nin sağlık değerlerinde anormallik görülmediğini, tedaviyle ilgili her türlü girişimin yapıldığını kaydeden Dr. Hülür; ısırmanın 'ikinci evre yılan sokması' olarak değerlendirildiğini, sokulan bölgede 'lokal zehirlenme' olduğunu ve bütün vücuda yayıldığını düşünmediklerini dile getirdi.    Dr. Ünal Hülür, Aref Ghafouri'nin sağlık durumuyla ilgili detaylı açıklanın gün içinde yapılacağını bildirdi.

    'İKİNCİ EVRE YILAN SOKMASI' Aref Ghafouri'nin sağlık durumuyla ilgili Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür de açıklama yaptı. Ghafouri'nin sağlık durumunun düne göre daha iyiye gittiğini belirten Dr. Hülür, yılanın ısırdığı sağ kolundaki şişliğin de inmeye başladığını söyledi. Ghafouri'nin sağlık değerlerinde anormallik görülmediğini, tedaviyle ilgili her türlü girişimin yapıldığını kaydeden Dr. Hülür; ısırmanın 'ikinci evre yılan sokması' olarak değerlendirildiğini, sokulan bölgede 'lokal zehirlenme' olduğunu ve bütün vücuda yayıldığını düşünmediklerini dile getirdi. Dr. Ünal Hülür, Aref Ghafouri'nin sağlık durumuyla ilgili detaylı açıklanın gün içinde yapılacağını bildirdi.

  9. ANTALYA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ: KIZARIKLIK DIŞINDA BAŞKA BULGU YOK, KENDİ İSTEĞİYLE GİTTİ    Bu arada Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, yaptığı açıklamada, kendilerine verilen bilgide, olayın dün saat 15.00 civarında gerçekleştiğinin aktarıldığını belirterek, "Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne geliyorlar. Orada kendisi de kolunu bezle sarmış, yılanın zehrine karşı tecrübeli yani. Zehir Danışma Merkezi ile görüşüyor. Sonrasında serum onların elinde olmayınca Türkiye'deki yılan ısırmalarına karşı serum bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderiliyor" diye konuştu.

    ANTALYA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ: KIZARIKLIK DIŞINDA BAŞKA BULGU YOK, KENDİ İSTEĞİYLE GİTTİ Bu arada Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, yaptığı açıklamada, kendilerine verilen bilgide, olayın dün saat 15.00 civarında gerçekleştiğinin aktarıldığını belirterek, "Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne geliyorlar. Orada kendisi de kolunu bezle sarmış, yılanın zehrine karşı tecrübeli yani. Zehir Danışma Merkezi ile görüşüyor. Sonrasında serum onların elinde olmayınca Türkiye'deki yılan ısırmalarına karşı serum bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderiliyor" diye konuştu.