'Aleyna'nın Şarkısı Kamyon Arkası Sözü Gibi'

Derici, Aleyna Tilki'nin "Dipsiz Kuyum" şarkısı hakkında ilginç bir yorumda bulundu.

  1. Yeni albümü “Sabıka Kaydı”nı yakın zamanda sevenlerinin beğenisine sunan şarkıcı İrem Derici, Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu. Derici, Aleyna Tilki'nin "Dipsiz Kuyum" şarkısı hakkında ilginç bir yorumda bulundu.

    Yeni albümü “Sabıka Kaydı”nı yakın zamanda sevenlerinin beğenisine sunan şarkıcı İrem Derici, Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu. Derici, Aleyna Tilki'nin "Dipsiz Kuyum" şarkısı hakkında ilginç bir yorumda bulundu.

  2. İrem Derici, 'Sabıka Kaydı'nın hikayesini şu sözlerle anlattı: “Acelem yok. Kimse evinde isyanda değil, İrem Derici şarkı çıkarsın diye beklemiyor."

    İrem Derici, 'Sabıka Kaydı'nın hikayesini şu sözlerle anlattı: “Acelem yok. Kimse evinde isyanda değil, İrem Derici şarkı çıkarsın diye beklemiyor."

  3. B"en de bu yüzden albüm hazırladım. Uzun uzun çalıştım. Düğün dernek şarkılarından gına geldi. Artık yapmıyorum öyle düğün şarkısı. Şimdi bol bol klip çekeceğim.”

    B"en de bu yüzden albüm hazırladım. Uzun uzun çalıştım. Düğün dernek şarkılarından gına geldi. Artık yapmıyorum öyle düğün şarkısı. Şimdi bol bol klip çekeceğim.”

  4. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden biri olan İrem Derici, ilginç bir açıklamaya da imza attı: "Her şeyi siliyorum. Telefondan, bilgisayardan ne var ne yok siliyorum.

    Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden biri olan İrem Derici, ilginç bir açıklamaya da imza attı: "Her şeyi siliyorum. Telefondan, bilgisayardan ne var ne yok siliyorum.

  5. Sadece sahne fotoğraflarım duruyor. Eğer telefonum hacklenirse sadece sahne hallerimi görecek. Öyle Rihanna gibi tenasül yerlerimi çekmiyorum. Ama tikliyim... Her şeyden siliyorum!"

    Sadece sahne fotoğraflarım duruyor. Eğer telefonum hacklenirse sadece sahne hallerimi görecek. Öyle Rihanna gibi tenasül yerlerimi çekmiyorum. Ama tikliyim... Her şeyden siliyorum!"

  6. Bir dönem sağlık sorunlarıyla gündeme gelen şarkıcı, “ Terapiste gidiyorum. Üç- dört aydır iyiyim. Daha önce ölü gibi geziyordum.

    Bir dönem sağlık sorunlarıyla gündeme gelen şarkıcı, “ Terapiste gidiyorum. Üç- dört aydır iyiyim. Daha önce ölü gibi geziyordum.

  7. .31 yaşındayım. Zeki beri kadınım. Hayatta mutlu olacak şeyler bulurdum. Ama bir şey oldu. Mutlu olamıyorum bir türlü. Gidip bir uzmanla görüşeyim dedim.

    .31 yaşındayım. Zeki beri kadınım. Hayatta mutlu olacak şeyler bulurdum. Ama bir şey oldu. Mutlu olamıyorum bir türlü. Gidip bir uzmanla görüşeyim dedim.

  8. "İrem Derici psikiyatriste gidiyor" diye yargılıyorlar. Grip olan insanı yargılıyor musun? Kanser olanı yargılıyor musun? Neden ben anoreskiya olduğunda yerden yere vurdun beni... Arkadaşım kafanın hastalanması çok daha fena bir şey. Kafa sağlam olmazsa olmaz!”

    "İrem Derici psikiyatriste gidiyor" diye yargılıyorlar. Grip olan insanı yargılıyor musun? Kanser olanı yargılıyor musun? Neden ben anoreskiya olduğunda yerden yere vurdun beni... Arkadaşım kafanın hastalanması çok daha fena bir şey. Kafa sağlam olmazsa olmaz!”

  9. Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı hakkında çarpıcı bir açıklama yapan İrem Derici, “Twitter’dan şarkı çıkar mı?” sorusu üzerine, “

    Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı hakkında çarpıcı bir açıklama yapan İrem Derici, “Twitter’dan şarkı çıkar mı?” sorusu üzerine, “

  10. “Emrah ve Aleyna’dan mı diyorsun. Misafir çocuğu gibiydin. Geldin dağıttın gittin. Onların şarkısı kamyon arkası sözü.

    “Emrah ve Aleyna’dan mı diyorsun. Misafir çocuğu gibiydin. Geldin dağıttın gittin. Onların şarkısı kamyon arkası sözü.

  11. "Çok akıllıca bir şey yapmış Emrah. Şarkı çıkmadan birkaç hafta önce paylaşmıştım. Kamyon arkası sözlere takmıştım kafayı. Instagram’dan hikayelerde kamyon arkası sözlerini yayınladım. Hatta hala duruyor. Bakabilirler. Sonra Aleyna - Emrah şarkısı çıktı.”

    "Çok akıllıca bir şey yapmış Emrah. Şarkı çıkmadan birkaç hafta önce paylaşmıştım. Kamyon arkası sözlere takmıştım kafayı. Instagram’dan hikayelerde kamyon arkası sözlerini yayınladım. Hatta hala duruyor. Bakabilirler. Sonra Aleyna - Emrah şarkısı çıktı.”