İstanbul'un Kebap Başkenti Fatih'in En Ünlü Kebapçıları

İstanbul'da kebap çeşitlerini yiyebileceğiniz birçok mekân mevcut.

  1. İstanbul'da kebap çeşitlerini yiyebileceğiniz birçok mekân mevcut. Özellikle Fatih, kebapçılarıyla ünlü bölgelerin başında geliyor.

    İstanbul'da kebap çeşitlerini yiyebileceğiniz birçok mekân mevcut. Özellikle Fatih, kebapçılarıyla ünlü bölgelerin başında geliyor.

  2. İşte Fatih’in ünlü kebapçıları...

    İşte Fatih’in ünlü kebapçıları...

  3. Kilisli Kebapçı Ali Usta  <br>  Kapalıçarşı'da, sade ve gösterişsiz dizaynıyla oldukça sıcak bir yer. Porsiyon açısından sizi oldukça memnun edecek. Gidenlerin müdavimi olma sebebi ise Mardin kebabı. Kesinlikle denemelisiniz. Yemeğin üzerine bir de künefe yemeyi unutmayın.

    Kilisli Kebapçı Ali Usta
    Kapalıçarşı'da, sade ve gösterişsiz dizaynıyla oldukça sıcak bir yer. Porsiyon açısından sizi oldukça memnun edecek. Gidenlerin müdavimi olma sebebi ise Mardin kebabı. Kesinlikle denemelisiniz. Yemeğin üzerine bir de künefe yemeyi unutmayın.

  4. Küçük Sait İskender Kebapçısı  <br>Küçük Sait İskender Kebap dizaynıyla tam bir esnaf lokantası havasına sahip, çok samimi bir mekân. Çalışanlar da oldukça güler yüzlü. Yemekten önce gelen meze ikramının yanındaki sıcak ekmekler, müşterilere gösterilen ilginin bir yansıması. İskender&#8217;ini kesinlikle denemelisiniz.

    Küçük Sait İskender Kebapçısı
    Küçük Sait İskender Kebap dizaynıyla tam bir esnaf lokantası havasına sahip, çok samimi bir mekân. Çalışanlar da oldukça güler yüzlü. Yemekten önce gelen meze ikramının yanındaki sıcak ekmekler, müşterilere gösterilen ilginin bir yansıması. İskender’ini kesinlikle denemelisiniz.

  5. Kebapçı Murat<br>  Müşterilerine gösterdikleri ilgi, yemeklerinin lezzeti ve bol ikramlarıyla müdavimi olacağınız bir başka mekân da Kebapçı Murat. Fıstık kebabını ve beytiyi tartışmasız İstanbul'da en iyi yapan yerlerden biri. Yanında, bakır bardaklarda gelen açık ayrandan içmeyi ve üzerine irmik helvası yemeyi unutmayın.

    Kebapçı Murat
    Müşterilerine gösterdikleri ilgi, yemeklerinin lezzeti ve bol ikramlarıyla müdavimi olacağınız bir başka mekân da Kebapçı Murat. Fıstık kebabını ve beytiyi tartışmasız İstanbul'da en iyi yapan yerlerden biri. Yanında, bakır bardaklarda gelen açık ayrandan içmeyi ve üzerine irmik helvası yemeyi unutmayın.

  6. Siirt Şeref Büryan<br>  Siirt'e özel bir lezzet olan büryan kebabının çok fazla seveni var. İstanbul'da bu konuda en iyilerden biri de kesinlikle, Siirt Şeref Büryan. Gidenin muhakkak bir daha gitmek istediği bu mekân, sade ve ferah dekorasyonuyla da akılda kalıyor.

    Siirt Şeref Büryan
    Siirt'e özel bir lezzet olan büryan kebabının çok fazla seveni var. İstanbul'da bu konuda en iyilerden biri de kesinlikle, Siirt Şeref Büryan. Gidenin muhakkak bir daha gitmek istediği bu mekân, sade ve ferah dekorasyonuyla da akılda kalıyor.

  7. Şeyhmuz Kebap Evi<br>  Çemberlitaş ve Beyazıt arasında, oldukça samimi ve sıcak bir ortamı olan Şeyhmuz Kebap Evi adeta geçmişten günümüze ışınlanmış bir esnaf lokantası gibi. En ünlü yemeği ise fotoğraftaki Şeyhmuz kebabı. Bu kebap başka herhangi bir yerde tadamayacağınız bir lezzet. Kesinlikle denemeniz gereken yerlerden.

    Şeyhmuz Kebap Evi
    Çemberlitaş ve Beyazıt arasında, oldukça samimi ve sıcak bir ortamı olan Şeyhmuz Kebap Evi adeta geçmişten günümüze ışınlanmış bir esnaf lokantası gibi. En ünlü yemeği ise fotoğraftaki Şeyhmuz kebabı. Bu kebap başka herhangi bir yerde tadamayacağınız bir lezzet. Kesinlikle denemeniz gereken yerlerden.

  8. Şanlı Mangal Kebap<br>  Ocakbaşı konseptiyle oldukça başarılı ve ismini duyurmayı başarmış bir yer Şanlı Mangal. Servis gayet hızlı ve çalışanlar oldukça ilgili. Eğer giderseniz çok fazla düşünmeden bir karışık tabak söyleyin. Böylece birçok farklı çeşidin tadına bakabilir, bütün kebaplar konusunda ne kadar başarılı olduklarını anlayabilirsiniz.

    Şanlı Mangal Kebap
    Ocakbaşı konseptiyle oldukça başarılı ve ismini duyurmayı başarmış bir yer Şanlı Mangal. Servis gayet hızlı ve çalışanlar oldukça ilgili. Eğer giderseniz çok fazla düşünmeden bir karışık tabak söyleyin. Böylece birçok farklı çeşidin tadına bakabilir, bütün kebaplar konusunda ne kadar başarılı olduklarını anlayabilirsiniz.

  9. Öz Kilis Kebap Salonu<br>  Öz Kilis Kebap Salonu ailenizle gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz yerlerden. Mekân, İstanbul'daki en eski kebapçıların başında geliyor. Çalışanlar oldukça ilgili ve güler yüzlü. Eğer mevsimiyse şiveydiz çorbasından kesinlikle için. Farklı bir lezzet arıyorsanız oruk kebabını deneyin.

    Öz Kilis Kebap Salonu
    Öz Kilis Kebap Salonu ailenizle gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz yerlerden. Mekân, İstanbul'daki en eski kebapçıların başında geliyor. Çalışanlar oldukça ilgili ve güler yüzlü. Eğer mevsimiyse şiveydiz çorbasından kesinlikle için. Farklı bir lezzet arıyorsanız oruk kebabını deneyin.

  10. Sur Ocakbaşı  <br>Ferah bir dekorasyona sahip, klasik bir ocakbaşı Sur. Her zaman kalabalık olmasına rağmen, servisler hiçbir zaman gecikmiyor. Birçok yerde yiyebileceğiniz Adana'yı, burada yedikten sonra hakkında fikriniz değişecek. Kendilerine özgü irmikli tatlılarını denemeden buradan ayrılmayın.

    Sur Ocakbaşı
    Ferah bir dekorasyona sahip, klasik bir ocakbaşı Sur. Her zaman kalabalık olmasına rağmen, servisler hiçbir zaman gecikmiyor. Birçok yerde yiyebileceğiniz Adana'yı, burada yedikten sonra hakkında fikriniz değişecek. Kendilerine özgü irmikli tatlılarını denemeden buradan ayrılmayın.

  11. Tarihi Sultan Sofrası  <br>Yemekten sonra bazı akşamlar sıra gecesi konsepti ile oldukça eğlenceli hale gelen Tarihi Sultan Sofrası, özellikle ramazan aylarında yer bulmanın zor olduğu yerlerden. Yapması meşakkatli ve lezzetli olan testi kebabını denemek için en doğru yerlerin başında geliyor.

    Tarihi Sultan Sofrası
    Yemekten sonra bazı akşamlar sıra gecesi konsepti ile oldukça eğlenceli hale gelen Tarihi Sultan Sofrası, özellikle ramazan aylarında yer bulmanın zor olduğu yerlerden. Yapması meşakkatli ve lezzetli olan testi kebabını denemek için en doğru yerlerin başında geliyor.