Neco'nun Eşini Dövdüğü Ortaya Çıktı

Meğer 25 yaş küçük karısı...

  1. 2008 yılında kendisinden 25 yaş küçük olan eşi İdil Erge ile evlenen ünlü sanatçı Nejat Özyılmazel (Neco), eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemelik oldu. Yaklaşık 2 yıldır evliliklerinde çatlaklar olan Neco’nun geçtiğimiz yıl eşi İdil Erge’yi dövdüğü ortaya çıktı. Yaşanan olayda İdil Erge’nin gözünden, göğsünden ve elinden yaralanarak hastanelik olduğu öğrenildi.

    2008 yılında kendisinden 25 yaş küçük olan eşi İdil Erge ile evlenen ünlü sanatçı Nejat Özyılmazel (Neco), eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemelik oldu. Yaklaşık 2 yıldır evliliklerinde çatlaklar olan Neco’nun geçtiğimiz yıl eşi İdil Erge’yi dövdüğü ortaya çıktı. Yaşanan olayda İdil Erge’nin gözünden, göğsünden ve elinden yaralanarak hastanelik olduğu öğrenildi.

  2. Dayak olayının ardından eşi Neco’dan şikayetçi olarak darp raporu alan İdil Erge daha sonra şikayetinden vazgeçti. Olayın adliyeye intikal etmesi nedeniyle suçun işlendiğini sabit gören adli makamlar Neco’ya 1 ay evden uzaklaştırma ve TCK’nın 86/2 maddesi gereğince kasten yaralama suçundan para cezası verdi.

    Dayak olayının ardından eşi Neco’dan şikayetçi olarak darp raporu alan İdil Erge daha sonra şikayetinden vazgeçti. Olayın adliyeye intikal etmesi nedeniyle suçun işlendiğini sabit gören adli makamlar Neco’ya 1 ay evden uzaklaştırma ve TCK’nın 86/2 maddesi gereğince kasten yaralama suçundan para cezası verdi.

  3. PSİKOLOJİK ŞİDDETE BAŞLADI : Bu olaydan sonra Neco’nun 1 yıl boyunca eşi İdil Erge’ye psikolojik şiddet uygulayarak tehdit ettiği iddia edildi. Bu duruma daha fazla dayanamayan İdil Erke, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Olayın mahkemeye taşınmasının ardından savcılık kararıyla şarkıcı Neco’ya 3 ay daha evden uzaklaştırma cezası verildi.

    PSİKOLOJİK ŞİDDETE BAŞLADI : Bu olaydan sonra Neco’nun 1 yıl boyunca eşi İdil Erge’ye psikolojik şiddet uygulayarak tehdit ettiği iddia edildi. Bu duruma daha fazla dayanamayan İdil Erke, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Olayın mahkemeye taşınmasının ardından savcılık kararıyla şarkıcı Neco’ya 3 ay daha evden uzaklaştırma cezası verildi.

  4. AYNI EVDE YAŞIYORLAR  Neco’nun eşi idil Erge ile aynı evde kalmayı sürdürüyor. Ayrı odalarda yaşayan çift boşanmaya çalışıyor. Neco'nun bu süreçte İdil Erke'den haksız maddi talep de bulunduğu da iddia ediliyor.

    AYNI EVDE YAŞIYORLAR Neco’nun eşi idil Erge ile aynı evde kalmayı sürdürüyor. Ayrı odalarda yaşayan çift boşanmaya çalışıyor. Neco'nun bu süreçte İdil Erke'den haksız maddi talep de bulunduğu da iddia ediliyor.

  5. BOŞANIYORUZ SEBEBİNİ SORMAYIN! : Neco geçen ay yaptığı açıklamada eşi İdil Erge'den boşanmak için 8 Ekim’de Bodrum’da dava açtığını söylemişti. Boşanmanın sıkıntılı geceğini söyleyen Neco, “Boşanıyorum. Anlaşmalı bir dava değil. Birbirimizden isteklerimiz var, çekişmeli bir dava olacağı için ne zaman boşanırız bilmiyorum” demişti.

    BOŞANIYORUZ SEBEBİNİ SORMAYIN! : Neco geçen ay yaptığı açıklamada eşi İdil Erge'den boşanmak için 8 Ekim’de Bodrum’da dava açtığını söylemişti. Boşanmanın sıkıntılı geceğini söyleyen Neco, “Boşanıyorum. Anlaşmalı bir dava değil. Birbirimizden isteklerimiz var, çekişmeli bir dava olacağı için ne zaman boşanırız bilmiyorum” demişti.

  6. Konuyla ilgili olarak telefonla ulaşılan İdil Erge’nin Avukatı Ömer Kayran, yaşanan olayla ilgili ayrıntılı bilgi veremeyeceğini ifade ederek “Müvekkilimin hakları gizlidir. Kendisinin bilgisi olmadan konuyla ilgili açıklama yapamam” dedi.

    Konuyla ilgili olarak telefonla ulaşılan İdil Erge’nin Avukatı Ömer Kayran, yaşanan olayla ilgili ayrıntılı bilgi veremeyeceğini ifade ederek “Müvekkilimin hakları gizlidir. Kendisinin bilgisi olmadan konuyla ilgili açıklama yapamam” dedi.

  7. 33 YILLIK KARISINI BOŞAMIŞTI : Neco iki kızının anne olan 33 yıllık eşi Oya German'dan İdil Erge için boşanmıştı. O dönem aradaki yaş farkı sebebiyle medyaya 'azgın teke sendromu' diye yansıyan ilişkisi için Neco “60 yaşında bir sevgi yakalamışım. Daha kaç yıl yaşayacağımı da bilemiyorum. Bunun keyfini sürmek istiyorum” demişti.

    33 YILLIK KARISINI BOŞAMIŞTI : Neco iki kızının anne olan 33 yıllık eşi Oya German'dan İdil Erge için boşanmıştı. O dönem aradaki yaş farkı sebebiyle medyaya 'azgın teke sendromu' diye yansıyan ilişkisi için Neco “60 yaşında bir sevgi yakalamışım. Daha kaç yıl yaşayacağımı da bilemiyorum. Bunun keyfini sürmek istiyorum” demişti.

  8. Neco ve İdil Erge ile 2008 yılında dünya evine girmişti. Neco kendisinden 25 yaş küçük İdil Erge'den 2 çocuk sahibi oldu. Neco’nun ilk evliliğinden ise Zeynep Özyılmazel ve Ayşe Özyılmazel isimli 2 kızı bulunuyor.

    Neco ve İdil Erge ile 2008 yılında dünya evine girmişti. Neco kendisinden 25 yaş küçük İdil Erge'den 2 çocuk sahibi oldu. Neco’nun ilk evliliğinden ise Zeynep Özyılmazel ve Ayşe Özyılmazel isimli 2 kızı bulunuyor.

  9. ALİ TARAN İLE EVLİLİĞİ OLAY OLMUŞTU: Neco'nun küçük kızı Ayşe Özyılmazel Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor. O da babası yaşındaki Ali Taran ile olan evliliği ile olay yaratmıştı. Ali Taran, kanser tedavisi gören eşi Selma Ann Desmond’dan onun için boşanmıştı. Boşanma kararı uzun zaman konuşulmuş tepkilere neden olmuştu.

    ALİ TARAN İLE EVLİLİĞİ OLAY OLMUŞTU: Neco'nun küçük kızı Ayşe Özyılmazel Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor. O da babası yaşındaki Ali Taran ile olan evliliği ile olay yaratmıştı. Ali Taran, kanser tedavisi gören eşi Selma Ann Desmond’dan onun için boşanmıştı. Boşanma kararı uzun zaman konuşulmuş tepkilere neden olmuştu.

  10. Boşanmadan 17 gün sonra, 1 Temmuz 2011 tarihinde Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel, Bodrum’da görkemli bir törenle evlenmişlerdi. Ali Taran'ın kanser olan boşadığı eşi Selma Ann Desmond bu evlilikten 4 ay sonra hayata veda etmişti. Ali Taran eski eşi Selma Ann Desmond’un cenazesinde "Bana kızmakta sonuna kadar haklılar" demişti. Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel'in 10 ay süren evlilikleri boşanmayla bitmişti.

    Boşanmadan 17 gün sonra, 1 Temmuz 2011 tarihinde Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel, Bodrum’da görkemli bir törenle evlenmişlerdi. Ali Taran'ın kanser olan boşadığı eşi Selma Ann Desmond bu evlilikten 4 ay sonra hayata veda etmişti. Ali Taran eski eşi Selma Ann Desmond’un cenazesinde "Bana kızmakta sonuna kadar haklılar" demişti. Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel'in 10 ay süren evlilikleri boşanmayla bitmişti.

  11. AYŞE ÖZYILMAZEL NE DİYECEK? : Neco'nun şiddet olayının ortaya çıkmasının ardından gözler gazeteci kızı Ayşe Özyılmazel'e döndü. Özyılmazel, Ahmet Kural'ın dayak olayından sonra instagram hesabından 'adamlıktan habersiz, ezik ve zavallı bir erkek' diyerek tepki göstermişti. Babasının üvey annesine uyguladığı şiddet için ne diyeceği merak konusu.

    AYŞE ÖZYILMAZEL NE DİYECEK? : Neco'nun şiddet olayının ortaya çıkmasının ardından gözler gazeteci kızı Ayşe Özyılmazel'e döndü. Özyılmazel, Ahmet Kural'ın dayak olayından sonra instagram hesabından 'adamlıktan habersiz, ezik ve zavallı bir erkek' diyerek tepki göstermişti. Babasının üvey annesine uyguladığı şiddet için ne diyeceği merak konusu.