Özcan Deniz'in O Paylaşımı Ortalığı Fena Karıştırdı!

Özcan Deniz'in Fahriye Evcen'li paylaşımı ortalığı fena karıştırdı!

  1. Geçtiğimiz mart ayında Feyza Aktan'la dünyaevine giren ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 4 yıl aşk yaşadığı eski sevgilisi Fahriye Evcen'in 'Evim Sensin' filminden bir fotoğrafını Twitter hesabından paylaşınca olanlar oldu.

    Geçtiğimiz mart ayında Feyza Aktan'la dünyaevine giren ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 4 yıl aşk yaşadığı eski sevgilisi Fahriye Evcen'in 'Evim Sensin' filminden bir fotoğrafını Twitter hesabından paylaşınca olanlar oldu.

  2. Özcan Deniz'in 2012 yılından yaptığı 'tbt' paylaşımı, takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Deniz'e bir takipçisi, "İkiniz de evlisiniz. Niye böyle bir paylaşım yaptın şimdi?' sorusunu sordu. Birçok takipçisi ise 'bu fotoğraf kıyamet koparacak' yorumunda bulundu.

    Özcan Deniz'in 2012 yılından yaptığı 'tbt' paylaşımı, takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Deniz'e bir takipçisi, "İkiniz de evlisiniz. Niye böyle bir paylaşım yaptın şimdi?' sorusunu sordu. Birçok takipçisi ise 'bu fotoğraf kıyamet koparacak' yorumunda bulundu.

  3. İşte Özcan Deniz'İn Fahriye Evcen'li o 'tbt'si...

    İşte Özcan Deniz'İn Fahriye Evcen'li o 'tbt'si...

  4. Hatırlanacağı üzere Özcan Deniz, geçen mart ayında Feyza Aktan ile evlenmiş ve çiftin Kuzey adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Fahriye Evcen de 2017 yılında Burak Özçivit ile nikah masasına oturmuştu. Evcen şu anda 4 aylık da hamile.

    Hatırlanacağı üzere Özcan Deniz, geçen mart ayında Feyza Aktan ile evlenmiş ve çiftin Kuzey adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Fahriye Evcen de 2017 yılında Burak Özçivit ile nikah masasına oturmuştu. Evcen şu anda 4 aylık da hamile.

  5. DAHA ÖNCE DE FOTOĞRAFLARINI BEĞENMİŞTİ: Özcan Deniz geçen sene de Fahriye Evcen'in Instagram fotoğraflarını beğenmişti. Daha sonra da "Keşfette karşıma çıktı ve bir kaza sonucu beğendim. Umarım bu yanlış anlaşılmanın önüne geçebilirim" açıklamasını yapmıştı.

    DAHA ÖNCE DE FOTOĞRAFLARINI BEĞENMİŞTİ: Özcan Deniz geçen sene de Fahriye Evcen'in Instagram fotoğraflarını beğenmişti. Daha sonra da "Keşfette karşıma çıktı ve bir kaza sonucu beğendim. Umarım bu yanlış anlaşılmanın önüne geçebilirim" açıklamasını yapmıştı.

  6. Özcan Deniz ve Fahriye Evcen 2012 yılında, "Evim Sensin" adlı filmde başrolü paylaşmışlardı. Çift, filmin vizyona girmesinden kısa bir süre sonra 4 yıllık ilişkisini noktalamıştı.

    Özcan Deniz ve Fahriye Evcen 2012 yılında, "Evim Sensin" adlı filmde başrolü paylaşmışlardı. Çift, filmin vizyona girmesinden kısa bir süre sonra 4 yıllık ilişkisini noktalamıştı.