Ünlü Oyuncu Metroda! 'Burada Da Mı Buldunuz Beni'

Milyarlık araçları olsa da bazı ünlüler toplu taşıma araçlarıyla seyahat etmeyi tercih ediyor.

  1. Ahu Yağtu, önceki gün akşam saatlerinde metro istasyonu içindeki bankamatiğin önünde işlem sırası beklerken objektife yansıdı.

    Ahu Yağtu, önceki gün akşam saatlerinde metro istasyonu içindeki bankamatiğin önünde işlem sırası beklerken objektife yansıdı.

  2. Habercileri görünce gülerek “Burada da mı buldunuz beni” diyen Yağtu, zaman zaman toplu taşıma kullandığını belirtti: “Toplu taşıma kullanmak zaman kazandırıyor.”

    Habercileri görünce gülerek “Burada da mı buldunuz beni” diyen Yağtu, zaman zaman toplu taşıma kullandığını belirtti: “Toplu taşıma kullanmak zaman kazandırıyor.”

  3. İşte, otobüste ya da metroda objektiflere takılan ünlüler...

    İşte, otobüste ya da metroda objektiflere takılan ünlüler...

  4. Toplu taşıma kullanan ünlüler kervanına Ebru Yaşar da katıldı.

    Toplu taşıma kullanan ünlüler kervanına Ebru Yaşar da katıldı.

  5. Zamandan tasarruf etmek isteyen Yaşar, soluğu metro istasyonunda aldı.

    Zamandan tasarruf etmek isteyen Yaşar, soluğu metro istasyonunda aldı.

  6. Ebru Yaşar fotoğrafları Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı ve altına şu notu düştü:    "Bugün hayatı kolaylaştırdım ve her yere metroyla gittim... Her şeye yetiştim trafik stresi yaşamadım... Yaşasın metro! Toplu taşıma kullanalım.. Trafik engeli olmadan, ucuz en kıymetlisi de zamandan tasarruf"

    Ebru Yaşar fotoğrafları Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı ve altına şu notu düştü: "Bugün hayatı kolaylaştırdım ve her yere metroyla gittim... Her şeye yetiştim trafik stresi yaşamadım... Yaşasın metro! Toplu taşıma kullanalım.. Trafik engeli olmadan, ucuz en kıymetlisi de zamandan tasarruf"

  7. Manken Didem Soydan, trafiğe takılmamak için toplu taşıma kullandı.    Metroya binen Soydan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı...

    Manken Didem Soydan, trafiğe takılmamak için toplu taşıma kullandı. Metroya binen Soydan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı...

  8. "Tabii ki de metro hayat kurtardı. 10 dakikada geldim, trafiğe girmedim. Metro çok güzeldi ama keşke deodorant kullanımı zorunlu hale gelse memlekette. Çünkü koku bayağı bir yordu!"

    "Tabii ki de metro hayat kurtardı. 10 dakikada geldim, trafiğe girmedim. Metro çok güzeldi ama keşke deodorant kullanımı zorunlu hale gelse memlekette. Çünkü koku bayağı bir yordu!"

  9. İstanbul trafiğinden sıkılan Yavuz Seçkin, çareyi toplu taşıma kullanmakta buldu. Seçkin Marmaray metrosunda çekilen fotoğrafı 'Ara transfer Üsküdar-Zeytinburnu' notuyla Instagram'da paylaştı.

    İstanbul trafiğinden sıkılan Yavuz Seçkin, çareyi toplu taşıma kullanmakta buldu. Seçkin Marmaray metrosunda çekilen fotoğrafı 'Ara transfer Üsküdar-Zeytinburnu' notuyla Instagram'da paylaştı.

  10. Andrew Garfield

    Andrew Garfield

  11. Anna Sophia Robb

    Anna Sophia Robb

  12. Anne Hathaway

    Anne Hathaway

  13. Benedict Cumberbatch

    Benedict Cumberbatch

  14. Chris Evans

    Chris Evans

  15. Keanu Reeves

    Keanu Reeves

  16. Hugh Jackman

    Hugh Jackman

  17. Jake Gyllenhaal

    Jake Gyllenhaal

  18. Katherine McPhee

    Katherine McPhee

  19. Katie Holmes

    Katie Holmes

  20. Kevin Bacon

    Kevin Bacon

  21. Meggie Gyllenhaal

    Meggie Gyllenhaal

  22. Michael Sera

    Michael Sera

  23. Nina Agdal

    Nina Agdal

  24. Peter Dinklage

    Peter Dinklage

  25. Renee Zellweger

    Renee Zellweger

  26. Rod Stewart

    Rod Stewart