Her Yer Sarı-Kırmızı! Tüm Yurtta Şampiyonluk Coşkusu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü sarı-kırmızıya boyandı

  1. Galatasaray'ın Başakşehir karşısında elde ettiği galibiyetin ardından şampiyonluğunu ilan etmesi şerefine 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün renkli ışıkları akşam saatlerinde sarı kırmızı yandı.

    Galatasaray'ın Başakşehir karşısında elde ettiği galibiyetin ardından şampiyonluğunu ilan etmesi şerefine 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün renkli ışıkları akşam saatlerinde sarı kırmızı yandı.

  2. Şampiyonluğun bir diğer klasiklerinden olan köprüye bayrak asma işlemi henüz yapılmasa da maçın ardından Galatasaray'ın şampiyonluğunun kesinleşmesi üzerine boğazın iki yakasını bir araya getiren15 Temmuz Şehitler Köprüsünün aydınlatma ışıkları sarı kırmızı renklerde yakıldı.

    Şampiyonluğun bir diğer klasiklerinden olan köprüye bayrak asma işlemi henüz yapılmasa da maçın ardından Galatasaray'ın şampiyonluğunun kesinleşmesi üzerine boğazın iki yakasını bir araya getiren15 Temmuz Şehitler Köprüsünün aydınlatma ışıkları sarı kırmızı renklerde yakıldı.

  3. Kutlamalar tüm hızıyla devam ederken köprülerdeki ışıkların sarı kırmızı olarak yakılmasının ardından taraftarlar bayrak asma işleminin gerçekleşmesini sabırsızlıkla bekliyor.

    Kutlamalar tüm hızıyla devam ederken köprülerdeki ışıkların sarı kırmızı olarak yakılmasının ardından taraftarlar bayrak asma işleminin gerçekleşmesini sabırsızlıkla bekliyor.

  4. Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray'ın, Medipol Başakşehir’i 2- 1 mağlup ederek şampiyon olması tüm yurtta coşkuyla kutlandı.

    Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray'ın, Medipol Başakşehir’i 2- 1 mağlup ederek şampiyon olması tüm yurtta coşkuyla kutlandı.