Milyoner'de Saç Baş Yolduran ODTÜ'lü! Elendiği Soruya Bakın

ODTÜ'lünün Elendiği soruya bakın

  1. Dün akşam yayınlanan son bölüme katılan Ezgi Gürses adındaki bir yarışmacının elendiği soru ekran başındakilere deyim yerindeyse saç baş yoldurdu.

    Dün akşam yayınlanan son bölüme katılan Ezgi Gürses adındaki bir yarışmacının elendiği soru ekran başındakilere deyim yerindeyse saç baş yoldurdu.

  2. ODTÜ'de siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan Ezgi Hanım aynı zamanda İstanbul Üniversitesi'nde uzaktan İşletme okuduğu söylemesi ekran başındakilerin beklentisini arttırdı.      Peki ODTÜ'lü yarışmacı hangi soruda elendi de sosyal medyanın diline düştü? 30 binlik 8. soruya gelen Ezgi Gürses'e -Hangi iki ilin Ortaköy adında bir ilçesi vardır- sorusu yönetildi.

    ODTÜ'de siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan Ezgi Hanım aynı zamanda İstanbul Üniversitesi'nde uzaktan İşletme okuduğu söylemesi ekran başındakilerin beklentisini arttırdı. Peki ODTÜ'lü yarışmacı hangi soruda elendi de sosyal medyanın diline düştü? 30 binlik 8. soruya gelen Ezgi Gürses'e -Hangi iki ilin Ortaköy adında bir ilçesi vardır- sorusu yönetildi.

  3. ODTÜ'lü yarışmacının kendinden emin bir şekilde -İstanbul-Kocaeli- cevabı vermesi ekran başındakileri şok etti.      İstanbul'da Beşiktaş ilçesine bağlı Ortaköy semtini ilçe sanan yarışmacı sosyal medyanın da diline düştü.

    ODTÜ'lü yarışmacının kendinden emin bir şekilde -İstanbul-Kocaeli- cevabı vermesi ekran başındakileri şok etti. İstanbul'da Beşiktaş ilçesine bağlı Ortaköy semtini ilçe sanan yarışmacı sosyal medyanın da diline düştü.

  4. 'İstanbul'da Ortaköy var öyleyse Kocaeli'de de vardır 'diyerek çift cevap hakkı jokerini de kullanmayan yarışmacı 15 bin ile yarışmadan ayrıldı. Sosyal medyada ise yarışmacı hakkında 'Bir de 2 üniversite okumuş, elendiği soruya bak' yorumları yapıldı.

    'İstanbul'da Ortaköy var öyleyse Kocaeli'de de vardır 'diyerek çift cevap hakkı jokerini de kullanmayan yarışmacı 15 bin ile yarışmadan ayrıldı. Sosyal medyada ise yarışmacı hakkında 'Bir de 2 üniversite okumuş, elendiği soruya bak' yorumları yapıldı.