Karşınızdaki Kişinin Dişinin Üzerinde Bunu Görürseniz...

Bakın artık dişlerde ne görmeye başlıyoruz?

  1. Karşınızdaki kişinin dişinin üzerinde böyle bir 'şey' görürseniz şaşırmayın. Bakın artık dişlerde ne görmeye başlıyoruz?

    Karşınızdaki kişinin dişinin üzerinde böyle bir 'şey' görürseniz şaşırmayın. Bakın artık dişlerde ne görmeye başlıyoruz?

  2. Diş sensörü, günlük gıda tüketimimizi kontrol altına almamızı sağlayacak özellikte. Diş sensörü sayesinde gıdaların şeker, tuz ve alkol oranlarını öğrenebilmek mümkün hale geliyor.

    Diş sensörü, günlük gıda tüketimimizi kontrol altına almamızı sağlayacak özellikte. Diş sensörü sayesinde gıdaların şeker, tuz ve alkol oranlarını öğrenebilmek mümkün hale geliyor.

  3. Yaklaşık 2 mm kalınlığında olan bu sensör, RFID (radyofrekans Kimlik) teknolojisi ile çalışıyor. Ağıza alınan besin bu sensör ile inceleniyor. Ardından sensörün okuduğu değerler, RF dalgaları ile gönderilerek kullanıcının bu verileri okuması sağlanıyor.

    Yaklaşık 2 mm kalınlığında olan bu sensör, RFID (radyofrekans Kimlik) teknolojisi ile çalışıyor. Ağıza alınan besin bu sensör ile inceleniyor. Ardından sensörün okuduğu değerler, RF dalgaları ile gönderilerek kullanıcının bu verileri okuması sağlanıyor.