Bakü'de Karabağ Zaferi Kutlaması

Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ'da elde ettiği zafer dolayısıyla başkent Bakü'de zafer kutlaması düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı askeri geçit töreninde Türk askerleri de yer aldı.

  1. Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de bugün, Azadlık Meydanı'nda zafer kutlaması düzenlendi.

    Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de bugün, Azadlık Meydanı'nda zafer kutlaması düzenlendi.

  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk askerleri de Azerbaycan'ın Karabağ Zaferi nedeniyle düzenlediği törene katıldı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk askerleri de Azerbaycan'ın Karabağ Zaferi nedeniyle düzenlediği törene katıldı.

  3. Tören öncesinde Azerbaycan milli lideri Haydar Aliyev'in kabri ile Türk ve Azerbaycan şehitliklerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitlikteki deftere yazı yazdı.

    Tören öncesinde Azerbaycan milli lideri Haydar Aliyev'in kabri ile Türk ve Azerbaycan şehitliklerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitlikteki deftere yazı yazdı.

  4. Erdoğan, ''Aziz Şehitlerimiz, Bugün, ebedi istirahatgâhınızda aziz hatıralarınızı rahmetle yâd ederken, can Azerbaycan’ın işgal altındaki topraklarının azatlığının bizlere yaşattığı gururu ve sevinci yüreklerimizin en derininde hissediyoruz.    27 Eylül 2020 sabahı başlayan Vatan Muharebesini 44 gün içinde şerefli bir zaferle taçlandıran Azerbaycan ile kardeşliğimiz, bıraktığınız mirastan güç alarak ilelebet payidar kalacaktır. Ruhunuz şad olsun'' ifadelerine yer verdi.

    Erdoğan, ''Aziz Şehitlerimiz, Bugün, ebedi istirahatgâhınızda aziz hatıralarınızı rahmetle yâd ederken, can Azerbaycan’ın işgal altındaki topraklarının azatlığının bizlere yaşattığı gururu ve sevinci yüreklerimizin en derininde hissediyoruz. 27 Eylül 2020 sabahı başlayan Vatan Muharebesini 44 gün içinde şerefli bir zaferle taçlandıran Azerbaycan ile kardeşliğimiz, bıraktığınız mirastan güç alarak ilelebet payidar kalacaktır. Ruhunuz şad olsun'' ifadelerine yer verdi.

  5. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabağ zaferi kutlamasında konuştu. Erdoğan, Azerbaycan'ın 44 günlük destansı bir mücadele verdiğini söyledi.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabağ zaferi kutlamasında konuştu. Erdoğan, Azerbaycan'ın 44 günlük destansı bir mücadele verdiğini söyledi.

  6. Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları da söyledi:    "Azerbaycan, kardeşim İlham Aliyev'in dirayetli liderliği altında inşallah destan yazmaya devam edecektir. Azerbaycan'ın topraklarını işgalden kurtarmış olması, mücadelenin bittiği anlamına asla gelmiyor"

    Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları da söyledi: "Azerbaycan, kardeşim İlham Aliyev'in dirayetli liderliği altında inşallah destan yazmaya devam edecektir. Azerbaycan'ın topraklarını işgalden kurtarmış olması, mücadelenin bittiği anlamına asla gelmiyor"

  7. ''BİZİM DOSTLUĞUMUZU GÖSTERİYOR''  <br>  Törende konuşma yapan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, ''Bu görüntü bizim dostluğumuzu gösteriyor. Türkiye Azerbaycan'a desteğini hiçbir zaman esirgemedi'' ifadelerini kullandı.    Dağlık Karabağ Zaferi'ne ilişkin de, ''Topraklarımızı işgal eden Ermenistan gereken cevabı aldı. Şuşa kurtarıldıktan sonra düşmanın beli kırıldı'' dedi.

    ''BİZİM DOSTLUĞUMUZU GÖSTERİYOR''
    Törende konuşma yapan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, ''Bu görüntü bizim dostluğumuzu gösteriyor. Türkiye Azerbaycan'a desteğini hiçbir zaman esirgemedi'' ifadelerini kullandı. Dağlık Karabağ Zaferi'ne ilişkin de, ''Topraklarımızı işgal eden Ermenistan gereken cevabı aldı. Şuşa kurtarıldıktan sonra düşmanın beli kırıldı'' dedi.

  8. Törende Bayraktar İHA ve SİHA'lar da yer aldı.

    Törende Bayraktar İHA ve SİHA'lar da yer aldı.