İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Uzman ve başöğretmenlik sınavına başvurularda sınav merkezi değiştirilebilecek

Milli Eğitim Bakanlığınca Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'na başvuran öğretmenlerden yurt dışında görevli olanlar ile aylıksız izinde bulunanlar, 11-17 Ekim tarihleri arasında http://meb.ai/SinavBasvuru adresinden sınav merkezi değişikliği talebinde bulunabilecek.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Eylül 2022 10:10, Son Güncelleme : 30 Eylül 2022 10:38
Uzman ve başöğretmenlik sınavına başvurularda sınav merkezi değiştirilebilecek

Uzman ve başöğretmenlik sınavına başvuran öğretmenler, mazeretleri nedeniyle sınav merkezi değişikliği talebinde bulunabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'na başvuran öğretmenlerden yurt dışında görevli olanlar ile aylıksız izinde bulunanların, 11-17 Ekim tarihleri arasında sınav merkezi değişikliği talebinde bulunabileceği ifade edildi.

Kendisinin veya birinci derece yakınının, tedavisi uzun süren bir hastalığının olması nedeniyle görev yaptıkları il dışında bulunan öğretmenlerin ise bu durumu sağlık raporuyla belgelendirmeleri şartıyla 11-21 Ekim tarihleri arasında sınava gireceği ili değiştirme talebinde bulunabileceği aktarıldı.

Söz konusu talepler, belirtilen tarihlerde Bakanlığın internet sitesinde erişime açılacak sayfalardan yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber