KPSS 2011/1 yerleştirme sonuçları açıklandı

Bu yılın ilk KPSS yerleştirmesi geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Toplam 17 bin 91 kadro ve pozisyon yer alıyordu. Başvurular ise 1 Temmuz 2011 tarihinde sona ermişti. Memurlar.net olarak geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde, sonuçların çok ivedi yayımlanmasının önemine dikkat çekmiştik. ÖSYM iki iş günü olmasa da sonuçları 4 işgünü içinde açıklamıştır. Sonuçlar için başlığa tıklayınız.

2011/1 KPSS sonuç robotu için Tıklayınız

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Temmuz 2011 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÖSYM: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme işlemleri (KPSS-2011/1): Yerleştirme sonuçlarının Açıklandı


SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yerleştirme sonuçları 7 Temmuz 2011 günü saat 16.30'dan itibaren ÖSYM'nin http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin en küçük ve en büyük puanlar ekte verilmiştir.

Adaylara duyurulur.


KPSS-2011/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Ortaöğretim) İçin Tıklayınız

KPSS-2011/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans) İçin Tıklayınız

KPSS-2011/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Lisans) İçin Tıklayınız


Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber