İstanbul'daki en başarılı liseler

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Ocak 2012 00:43, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Kültür Üniversitesi işbirliğinde Haliç Kongre Merkezi, ''YÖNVER Ödülleri'' dağıtım töreni düzenlendi

-Ödül töreni-

Konuşmaların ardından İstanbul'da bulunan resmi ve özel ilköğretim ile ortaöğretim kurumlarına verilen onursal teşvik ödülleri olan ''YÖNVER Ödüllleri''nin dağıtımına geçildi.

''Büyük Ödüller'' kategorisinin ''Genel Liseler Grubu''nda ''İstanbul'un En Başarılı Lisesi'' İstanbul Atatürk Fen Lisesi birinci, Bağcılar İbni Sina Lisesi ikinci, İstanbul Lisesi üçüncü oldu.

''Meslek Liseleri Grubu''nda ise ''İstanbul'un En Başarılı Lisesi'' Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Bakırköy 70. Yıl Sağlık Meslek Lisesi ikinci, Bahçelievler İmam Hatip Lisesi ve Gaziosmanpaşa Küçükköy Kız Teknik Lisesi de üçüncülüğü paylaştı.

''Takdir Ödülleri'' kategorisinde ''Genel Liseler Grubu''nda Beylikdüzü Vali Muammer Güler Anadolu Öğretmen Lisesi birinci, Büyükçekmece Tepecik Hüsnü M. Özyeğin Lisesi ikinci, Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Lisesi üçüncü oldu.

''Meslek Lisesi Grubu''nda ise Üsküdar İMKB Anadolu Kız Meslek Lisesi birinci, Kartal Şehit Öğretmen H. Ağırman Anadolu Teknik Lisesi ikinci, Kağıthane Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu.

''Bilim Ödülleri'' kategorisinde 9 liseye, ''Başarı Ödülleri'' kategorisinde ise ''Liseler'' bölümünde 24 lise, ''Anadolu, Fen, Sosyal Bilimler, Askeri ve Anadolu Öğretmen Liseleri'' bölümünde 9 lise, ''Özel Ortaöğretim Kurumları'' bölümünde 13 lise, ''Anadolu Meslek Liseleri'' bölümünde 7 lise, ''Meslek Liseleri'' bölümünde ise 6 lise ödüle hak kazandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber