Merhum Muhsin Yazıcıoğlu adına Sorgun'da hatıra ormanı oluşturuldu

Üç yıl önce Kahramanmaraş'ta helikopterinin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu adına hatıra ormanı oluşturmak için ağaç dikimi yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2012 18:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alperen Ocakları'nın Sorgun'da düzenlediği, merhum Muhsin Yazıcıoğlu adına hatıra ormanı programına Yozgat Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Çıtak, Sorgun eski Belediye Başkanı Yılmaz Kılıçaslan, Büyük Birlik Partisi Sorgun İlçe Başkanı Hasan Günaydın, Sorgun Alperen Ocakları Başkanı Alaattin Daşdan, Büyük Eynelli Köyü Muhtarı Faik Daşkın ve Sorgun halkı katıldı. Ağaç dikimi etkinliğine katılanların arasında 76 yaşındaki vatandaşın da ağaç dikiminde yer alması takdirle karşılandı.

Sorgun Alperen Ocakları Başkanı Alaattin Daşdan, Muhsin Yazıcıoğlu adına hatıra ormanı oluşturduklarını ifade ederek, "Ağaç dikmenin dinimizde de önemi çok büyüktür. Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz? Hadis-i Şerif'ini hatırlattı. Ağaç dikmenin ne kadar önemli olduğunu dile getiren Daşdan, ?Önemli olan Allah rızası için böyle güzel şeylere vesile olabilmektir.? diye konuştu. Daşdan, ağaç dikimine katılan herkese canı gönülden teşekkür etiğini ve ağaç dikmeyi artık geleneksel hale getirerek, her sene böyle etkinlikleri düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Ağaç dikimi organizasyonunda Sorgun halkı tarafından toplam 2 bin 500 ağaç özenle dikildikten sonra, halka yemek dağıtıldı. Yemeğin ardından, Sorgun Alperen Ocakları'na ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür edildi. Yapılan yemek duasının ardından program sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber