Hükümetle yürütülen toplu görüşmelerin anlaşmazlıkla sonuçlanmasının ardından memurlar 2 Ekim'de Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'le biraraya gelecek.

Haber Giriş : 30 Eylül 2003 10:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hükümetle yürütülen toplu görüşmelerin anlaşmazlıkla sonuçlanmasının ardından memurlar 2 Ekim'de Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'le biraraya gelecek.

Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, bu görüşmenin hükümetle 2003 yılı kayıpları ve 2004 yılı maaş zamları konusunda yeni bir pazarlığın başlaması açısından önem taşıdığını kaydetti.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 2 Ekim Perşembe günü Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız'la biraraya gelecek. Kamu-Sen, toplu görüşmelerin anlaşmazlıkla sonuçlanması ve hükümetin Uzlaştırma Kurulu kararlarını kabul etmemesinin ardından Bakanlarla görüşme turuna çıkmıştı. Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de Kamu-Sen'in randevu talebine yanıt verdi.

Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, toplu görüşmelerin anlaşmazlıkla sonuçlanmasının ardından Bakanlarla görüştüklerini ve olumlu izlenim edindiklerini belirterek, Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'le yapacakları görüşmede de Uzlaştırma Kurulu kararlarının dikkate alınmasını isteyeceklerini kaydetti.

Bu görüşmenin hükümetle 2003 yılı kayıpları ve 2004 yılı maaş zamları konusunda yeni bir pazarlığın başlaması açısından önem taşıdığını kaydeden Akyıldız, Bakan Şahin'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan bir mesaj getirmesini ya da kendilerini görüştürmesini beklediklerini de söyledi.

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber