Girişimcilik kursunu tamamlayanlar sertifikalarını aldı

Mersin'in Silifke ilçesinde ?Uygulamalı Girişimcilik Kursu'nu başarıyla tamamlayan 30 kişiye sertifikaları düzenlenen bir törenle verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2012 19:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KOSGEB ve Girişimci Kadınlar Derneği işbirliğiyle düzenlenen 15 günlük kursu tamamlayan kursiyerlerin sertifika töreni Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı.

KOSGEB İl Müdürü Mehmet Yılmaz, kadınların girişimcilik ruhunu görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Eğitmen Hasan Uğur Can ise kurs hakkında bilgi verirken, yeni iş yerlerinin yakın zamanda hizmete girmesini umut ettiklerini söyledi.

Girişimci Kadınlar Derneği Yönetim Başkanı Yeşim Altun, derneği iki yıl önce ilçede kadınların istihdam edilmesi ve ekonomik hayatta olabildiğince aktif rol alması amacıyla kurduklarını söyledi.Altun, ?Bir hayalle başlayan bu serüvenimiz bir amaca, ideale, hayat felsefesine dönüştü. Şuan burada bu sertifikayı alan arkadaşlarımız bu zorlu yolda bir basamak daha öne çıkmış bulunuyor." dedi.

Törene Kaymakam Fatih Damatlar ve eşi Yasemin Damatlar, Belediye Başkan Yardımcısı Gani Coşkun, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Müşaviri Sebahattin Altun, KOSGEB İl Müdürü Mehmet Yılmaz ve kursiyerler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber