Zabıta memuru ve itfaiyeci almak isteyen belediyelerin dikkatine!

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Kasım 2012 19:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bilindiği üzere, zabıta memuru ve itfaiye eri kadrolarına belediyelerce mülakat sonucuna göre atama yapılmasına dair yönetmelik hükümleri Danıştay 12.Dairesince iptal edilmiş veya yürütmesi durdurulmuştur.

Bu doğrultuda belediyeler, İçişleri Bakanlığınca yeni bir düzenleme yapılıncaya kadar, KPSS sonuçları kullanılarak gerçekleştirilen merkezi yerleştirmeler kapsamında, zabıta memuru ve itfaiye eri kadrolarına ilişkin yerleştirme taleplerini Başkanlığımıza E-Uygulama (KPSS bölümü) üzerinden gönderebileceklerdir.

Bunun için, her yılın OCAK ayında Başkanlığımız WEB sitesinde yayımlanan yerleştirme takvimindeki sürelere riayet etmeleri ve yerleştirme taleplerini söz konusu takvimde belirtilen süreler içinde Başkanlığımıza elektronik ortamda iletmeleri gerekmektedir.

Diğer taraftan, E-Uygulamaya giriş yetkisi bulunmayan belediyelerin bu sisteme giriş yaparak yerleştirme taleplerini gönderebilmesi için, http://euygulama.dpb.gov.tr/DPB_yetki/DPB_Kullanici_Basvuru.aspx linkinde yer alan formu doldurup üst yazı ekinde Başkanlığımıza ulaştırması gerekmektedir. Belediyeler, formda yer alan mail adresine gelecek parola ile E-Uygulamaya giriş yapabilecek ve yerleştirme taleplerini elektronik ortamda Başkanlığımıza iletebileceklerdir.

Önemle duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber