Acıbadem Ankara hastanesi açıldı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Aralık 2012 13:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Acıbadem Hastaneleri grubu Ankara şubesini açtı. Kurulan yeni hastane, Turan Güneş Bulvarı 630.sokak No:6 Or-an, Çankaya / Ankara (TRT Genel Müdürlüğü Karşısı) adresinde hizmet verecek. Ankara şubesi, Acıbadem Sağlık Grubu´nun 16. Hastanesi olarak hizmet verecek.

11.000 metrekare kapalı alana kurulu hastanede; acil servis, 4 ameliyathane, yoğun bakım üniteleri, tek kişilik standart odalar dışında suit ve king suit odalar, çocuklara özel oyun alanı bulunuyor. Hastanede ayrıca Check-up Kliniği ile koruyucu hekimlik hizmeti sunuluyor. Hastaların rahatlık ve güvenliğini ön planda tutan bir anlayışla inşa edilen, 60 yatak kapasiteli Acıbadem Ankara Hastanesi; altyapısı ve teknolojik donanımı, alanında yetkin uzmanları ile hizmet veriyor.

Tıbbın birçok branşında hizmet veren hastane özellikle Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı, Ortopedi, Kulak Burun Boğaz, Beyin Cerrahisi, Dahiliye ve Radyoloji alanlarındaki hizmetleriyle dikkat çekiyor.

Acıbadem Ankara Hastanesi'nde ileri teknoloji cihazlarla tanı ve tedavi hizmeti sunuluyor. Hızlı ve düşük radyasyonlu tomografi cihazı Flash CT ile 4 saniyede tüm vücut tomografisi, 0.25 saniyede kalp anjiyosu ve 0.6 saniyede de nefes tutulmadan akciğer çekimi yapılabiliyor. Tüm Vücut MR ile tümörlerin, klasik tarama yöntemlerine göre daha etkili görüntülenmesi mümkün hale geliyor. 3 Boyutlu Tomosentez Özellikli Dijital Mamografi sayesinde hasta daha düşük dozda radyasyon alıyor, ayrıca çok kesitli üç boyutlu görüntüler elde edilerek meme kanserinin erken tanısında avantaj sağlanıyor. Dijital Röntgen, 1.5 Tesla MR, Meme US, Renkli Doppler, Sefalometre Özellikli Panoramik Röntgen Acıbadem Ankara Hastanesi'nde kullanılan ileri görüntüleme yöntemleri arasında yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber