Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeline promosyon

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde personel maaşları ödemesinde promosyon anlaşması tamamlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 09:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Vakıflar Bankası Aydın Bulvar Şubesi arasında kurumsal olarak personel maaşları ödemesinde promosyon anlaşmasına varılarak karşılıklı imzalar atıldı. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Salih Köksal ile personel maaşı promosyon ihalesini kazanan Vakıflar Bankası Aydın Bulvar Şube Müdürü Hüseyin Turpcu tarafından 15 Şubat 2013 tarihinden geçerli olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Protokol töreninde konuşan İl Müdürü Salih Köksal, protokolün Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeline hayırlı olmasını dileyerek, ?İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak Vakıflar Bankası ile Personel Maaşı Promosyon Sözleşmesini karşılıklı olarak imzaladık. Bunun İl Müdürlüğümüz çalışanları için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu anlaşmanın çalışanlarımıza birçok ayrıcalıklar getireceğine inanıyorum. Vakıflar Bankası Aydın Bulvar Şube Müdürü Hüseyin Bey'e de teşekkür ediyorum? dedi.

Vakıflar Bankası Aydın Bulvar Şube Müdürü Hüseyin Turpcu'da, gerçekleştirilen ihaleden sonra İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personel maaşlarının bankası tarafından ödenmesi ile ilgili anlaşmanın kendileri açısından büyük öneme sahip olduğunu vurguladı. Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal'a katkıları için teşekkür eden Turpcu, anlaşmanın her iki kuruma da hayırlı olmasını diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber