Diyanet'i şok eden anket!

Daha önce memurlar.net tarafından bir çok defa gündeme getirilen Diyanet İşleri Başkanlığındaki torpilli uygulamalar bu kez bir anket sonucu vesilesiyle gündeme geldi. Başkan Mehmet Görmez bu sonuçlardan üzüntü duyduğunu açıkladı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Ocak 2013 22:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Diyanet'i şok eden anket!

Hem ilk defa memuriyet görevbine yapılan atamalarda hem de nakil ve yer değiştirmelerde, personelini en fazla mağdur eden kurum ne yazıkki Diyanet İşleri Başkanlığı.

Bu konudaki haksız uygulamaları bir çok kez gündeme taşımıştık. Ancak görmezden gelindi.

Ancak görmezden gelmek sorunları çözmüyordu. Diyanet personeline anket uyguladı ve en çok rahatsızlık duyulan konuların başında torpil geldi.

İŞTE AKŞAM GAZETESİNDE YER ALAN HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yaptırdığı bir ankette, kurum personelinin Başkanlık'a olan adalet güveninin diplere vurması kurumda şok etkisi yaptı. Diyanet'in, 585'i merkezde olmak üzere toplam 3 bin 273 personeli üzerinde yaptığı ankette, özellikle merkezde görevli personelin kurumun adalet duygusuna olan inancı sadece yüzde 15 çıktı.

Alınan sonuç karşısında şok olan Başkan Mehmet Görmez, rakamları açıklamazken, bu konudaki hayal kırıklığını müftüler toplantısında "Bu sonuç şahsen beni çok üzmüştür" sözleriyle dile getirmişti. Anketi yaptıran Diyanet Strateji Başkanı Necdet Subaşı, "Anket tamamlandı ancak henüz rakamlar üzerinde analiz yapıp son şeklini vermedik" demekle yetindi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber