'İnfaz koruma memurlarının hakları iyileştirilecek'

Adalet Bakanı Sadullah Ergin Meclis Genel Kurulunda, infaz koruma memurlarının özlük haklarıyla ilgili soruya yanıt verdi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Ocak 2013 11:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'İnfaz koruma memurlarının hakları iyileştirilecek'

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul Tutanağı 24. Dönem 3. Yasama Yılı 50. Birleşim 09 Ocak 2013 Çarşamba günü Adalet bakanının özlük hakları sorusu ve verdiği yanıt:

AHMET DURAN BULUT (Balıkesir) - Sayın Bakan, infaz koruma memurlarının özlük haklarının iyileştirilmesiyle ilgili bir çalışmanız var mı?

Bir de, cezaevlerinde stajyer olarak görev yapan memurların kadroya ne zaman alınacağı konusunda bilgi verirseniz memnun olurum.

Teşekkür ederim.

BAŞKAN - Buyurunuz Sayın Bakan.

ADALET BAKANI SADULLAH ERGİN (Hatay) - Ceza infaz personeliyle ilgili olarak, şu anda, belki önümüzdeki hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi Dış Güvenlik Yasa Tasarısı sevk edilecek. O tasarıda bir miktar, onların silah edinmelerine dönük, onların harçlarına dönük iyileştirmeler söz konusu olabilecek. Ancak diğer özlüğe ilişkin hususlar, Maliye Bakanlığıyla birtakım görüşmeler yapılıyor, gerçekleşir ise komisyon ve Genel Kurul aşamalarında birtakım değişiklikler olabilecekti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber