Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

Genel Kurul'da Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerine devam edilecek.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Mayıs 2013 09:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, saat 10.30'da, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı saat, 11.00'de, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural saat 12.00'de, CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir saat 13.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

Sanayi,Ticaret,Enerji,Tabii Kaynaklar,Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekili Hüseyin Üzülmez, saat 11:00'de Almanya Baden-Württemberg Eyaleti İlçeler Birliği Çevre Koruma,Ekonomi ve Ulaştırma Komisyonu Heyeti ile Sanayi,Ticaret,Enerji,Tabii Kaynaklar,Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Toplantı Salonu'nda bir görüşme gerçekleştirecek.

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, saat 14:30'da,İran'ın Ankara Büyükelçisi Alizera Bikdeli'yi, saat 15:30'da Rus Kültür Derneği Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Baltacı ve Rus Kültür Derneği Vakfı Genel Sekreteri Ali Eruğrul Türkeli'yi, saat 16:30'da,BP Azerbaycan,Türkiye ve Gürcistan Bölgesi Başkanı Gordon Birrel'i Dışişleri Komisyonu Toplantı Salonunda kabul edecek. Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, saat 16:30'da Almanya Baden-Württemberg Eyaleti İlçeler Birliği Çevre Koruma,Ekonomi ve Ulaştırma Komisyonu Heyeti ile Milli Savunma Komisyonu Toplantı Salonu'nda bir görüşme gerçekleştirecek.

TBMM Genel Kurulu saat 14.00'te toplanacak. Genel Kurul'da Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerine devam edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber