Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

Genel Kurul'da, varlık barışının da içinde yer aldığı "Torba Kanun" tasarının görüşmelerine devam edilecek.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Mayıs 2013 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, saat 11.00'de, MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru saat 11.30'da, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart saat 12.00'de, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan saat 12.30'da, BDP Hakkâri Milletvekili Adil Zozani ise saat 13.00'te basın toplantısı düzenleyecek.

TBMM Başkanı Vekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, saat 11.00'de, Burkina Faso Millet Meclisi Başkan Yardımcısı Lorcendy Traore'yi makamında kabul edecek. TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar'ın himayelerinde ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) Türkiye Ofisi, Uluslararası Polis Birliği (İPA) Türkiye Başkanlığı ve Polis Akademisi Başkanlığı İşbirliğinde, milletvekilleri arasında emniyet kemeri konusunda duyarlılığın artırılması, konunun önemine dikkat çekilerek kamuoyuna duyurulması ve farkındalık yaratılması amacıyla, saat 11:00'de TBMM Yonca Havuzlu Bahçe'de, emniyet kemeri simülasyon aracının ve alkol gözlüğünün kullanılacağı bir etkinlik düzenlenecek.

TBMM Genel Kurulu saat 14.00'te toplanacak. Genel Kurul'da, varlık barışının da içinde yer aldığı tasarının görüşmelerine devam edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber